Toyota Proace 2.0 Diesel 180 hv Automaatti

Käyttäjäkokemukset 06.02.2018

jaa:

Toyota Proace on helppo, toimiva ja turvallinen hyötyajoneuvo, josta löytyy henkilöautomaista ajomukavuutta sekä kattava varustus.

Koeajoimme uusimman Toyota Proacen mallimerkinnällä L2, jossa oli voimapakettina tehokkain moottori 2.0D. 180-hevosvoimaisessa koneessa oli 6-portainen automaattivaihteisto.
 
Nykypäivänä Proaceen voi valita moottoripakettaja alkaen 1.6 dieselistä 2.0 dieseliin. Pienimmässä moottorissa tehoja löytyy 95 hevosvoimaa, kun taas 2.0:ssa valittavana on 120-, 150- ja 180-hevosvoimainen kone. Vakiona 2.0:ssa on Stop&Start-tekniikkapaketti. Vaihteistovalinta linkittyy koneen kokoon: pienimpään moottoriin on tarjolla 5-vaihteinen manuaali, 2.0 dieseleihin 6-vaihteinen manuaali ja tehokkaimpaan moottoriin 6-vaihteinen automaattivaihteisto.
 
Korivaihtoehtoina Toyota Proacesta löytyy Compact, L1 ja L2:een. Smart Cargolla varustettuna tavaratila on 5,1 kuutiosta aina 6,6 kuutioon saakka. Tavaratilan saa liukuovilla tai ilman. Takaovet ovat vakiona, mutta malli on käyttötarpeesta riippuen mahdollista saada myös takaluukulla varustettuna.
 
Ajoltaan uusi Proace on todella toimiva työkalu. Ohjaamo onkin lähes henkilöautomainen kaikkine lisä- ja turvavarusteineen. Vakiovarusteista mainittakoon säädettävä nopeudenrajoitin, ajovakaudenhallintajärjestelmä, mäkilähtöavustin. Vakiona Proaceen kuuluu polttoainetoiminen lisälämmitin ajastimella ja kaukosäädöllä. Proace ei häviä henkilöautolle ajoasennon säätämisessäkään: myös pidemmät kuljettajat saavat hyvän ajoasennon, sillä väliseinää on mahdollista säätää taaksepäin.
 
Kaiken kaikkiaan Toyota Proace on helppo, toimiva ja turvallinen hyötyajoneuvo. Pakettiauton käytönaikaiset kustannukset jäävät maltillisiksi, koska huoltoväli on 40 000 kilometriä tai kaksi vuotta – paitsi tehokkaimmassa 180-hevosvoimaisessa moottorissa huoltoväli on 30 000 kilometriä tai kaksi vuotta. Takuuksi Toyota myöntää kolme vuotta tai satatuhatta kilometriä. Takuu kattaa kaikki valmistus- tai kokoonpanovirheet normaaliajossa.
Proacesta saadaankiin kova vastus kilpailijoille: viimeistään nyt Proace on vakiinnuttanut asemansa pakettiautomarkkinoilla. Hintaluokat alkavat varustelu-, vaihteisto- ja moottorivaihtoehdoista riippuen 27 000 eurosta. 

Koeajoauton hintatiedot (2018) 
Käyttöetu 575 € / kk
Vapaa autoetu 740 € / kk
Kokonaishinta 37 306 €

 

Kuka autot koeajaa? – tutustu LeasePlan Finland Oy:n koeajajiin!

jaa:

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.

 

Lue myös

Analyyttinen automies valitsi leasingin:”Huoltoleasing on helppo ja kustannustehokas tapa pitää autoa”

Omistaako vaiko eikö omistaa? Tämä ei ollut pulma rationaaliseen päätöksentekoon tottuneelle toimitusjohtajalle, jolle auto on välttämättömyys. Keväästä saakka alla on ollut Nissan Qashqai huoltoleasingsopimuksella.

Käyttäjäkokemukset 10.10.2018

Pakettiauto on työtila, jonka varustelu kannattaa – Aren leasing-pakettiautoissa jokaisella varaosalla on oma paikkansa

Tuotantoauton varustelu tuo merkittäviä hyötyjä, oli kyseessä pieni tai suuryritys. Aren 500:sta leasing-pakettiautosta lähes jokainen on varustettu hyllyin ja laatikoin, jotta työ on kustannustehokasta ja sujuvaa. Leasing-pakettiauton varustelu on asiakkaalle vaivatonta: LeasePlan hoitaa sen kokonaisuudessaan asiakkaan puolesta.

Käyttäjäkokemukset 02.10.2018

Nissan e-NV200 palvelee Cooria hyvin: ”Sähköt päälle ja eteenpäin”

Coorilla ajatus sähköpakettiauton hankkimisesta lähti halusta toimia vihreänä edelläkävijänä ja hankkia arvokasta käyttökokemusta sähköautoista tuotantoautona. Kokemukset Nissanin e-NV200-pakettiautosta ovat olleet hyviä ja opettavaisia. 

Käyttäjäkokemukset 03.09.2018

Huoltoleasing-Nissanit voittaneet tyytyväisinä: ”Qashqai istuu kuin hanska käteen”

Nissan Qashqait vuodeksi käyttöönsä voittaneet ovat tyytyväisiä auton vaivattomaan ajettavuuteen. Huolettomuutta lisää huoltoleasing, jonka myötä huoltopalvelut tulevat tarvittaessa kotiovelle saakka.

Käyttäjäkokemukset 08.06.2018