Toyota Proace 2.0 Diesel 180 hv Automaatti

Käyttäjäkokemukset 06.02.2018

jaa:

Toyota Proace on helppo, toimiva ja turvallinen hyötyajoneuvo, josta löytyy henkilöautomaista ajomukavuutta sekä kattava varustus.

Koeajoimme uusimman Toyota Proacen mallimerkinnällä L2, jossa oli voimapakettina tehokkain moottori 2.0D. 180-hevosvoimaisessa koneessa oli 6-portainen automaattivaihteisto.
 
Nykypäivänä Proaceen voi valita moottoripakettaja alkaen 1.6 dieselistä 2.0 dieseliin. Pienimmässä moottorissa tehoja löytyy 95 hevosvoimaa, kun taas 2.0:ssa valittavana on 120-, 150- ja 180-hevosvoimainen kone. Vakiona 2.0:ssa on Stop&Start-tekniikkapaketti. Vaihteistovalinta linkittyy koneen kokoon: pienimpään moottoriin on tarjolla 5-vaihteinen manuaali, 2.0 dieseleihin 6-vaihteinen manuaali ja tehokkaimpaan moottoriin 6-vaihteinen automaattivaihteisto.
 
Korivaihtoehtoina Toyota Proacesta löytyy Compact, L1 ja L2:een. Smart Cargolla varustettuna tavaratila on 5,1 kuutiosta aina 6,6 kuutioon saakka. Tavaratilan saa liukuovilla tai ilman. Takaovet ovat vakiona, mutta malli on käyttötarpeesta riippuen mahdollista saada myös takaluukulla varustettuna.
 
Ajoltaan uusi Proace on todella toimiva työkalu. Ohjaamo onkin lähes henkilöautomainen kaikkine lisä- ja turvavarusteineen. Vakiovarusteista mainittakoon säädettävä nopeudenrajoitin, ajovakaudenhallintajärjestelmä, mäkilähtöavustin. Vakiona Proaceen kuuluu polttoainetoiminen lisälämmitin ajastimella ja kaukosäädöllä. Proace ei häviä henkilöautolle ajoasennon säätämisessäkään: myös pidemmät kuljettajat saavat hyvän ajoasennon, sillä väliseinää on mahdollista säätää taaksepäin.
 
Kaiken kaikkiaan Toyota Proace on helppo, toimiva ja turvallinen hyötyajoneuvo. Pakettiauton käytönaikaiset kustannukset jäävät maltillisiksi, koska huoltoväli on 40 000 kilometriä tai kaksi vuotta – paitsi tehokkaimmassa 180-hevosvoimaisessa moottorissa huoltoväli on 30 000 kilometriä tai kaksi vuotta. Takuuksi Toyota myöntää kolme vuotta tai satatuhatta kilometriä. Takuu kattaa kaikki valmistus- tai kokoonpanovirheet normaaliajossa.
Proacesta saadaankiin kova vastus kilpailijoille: viimeistään nyt Proace on vakiinnuttanut asemansa pakettiautomarkkinoilla. Hintaluokat alkavat varustelu-, vaihteisto- ja moottorivaihtoehdoista riippuen 27 000 eurosta. 

Koeajoauton hintatiedot (2018) 
Käyttöetu 575 € / kk
Vapaa autoetu 740 € / kk
Kokonaishinta 37 306 €

 

Kuka autot koeajaa? – tutustu LeasePlan Finland Oy:n koeajajiin!

jaa:

Lue myös

Analyyttinen automies valitsi leasingin:”Huoltoleasing on helppo ja kustannustehokas tapa pitää autoa”

Omistaako vaiko eikö omistaa? Tämä ei ollut pulma rationaaliseen päätöksentekoon tottuneelle toimitusjohtajalle, jolle auto on välttämättömyys. Keväästä saakka alla on ollut Nissan Qashqai huoltoleasingsopimuksella.

Käyttäjäkokemukset 22.05.2019

Huonekaluyrittäjän valinta oli selvä: ”Leasingin avulla ei tarvitse rasittaa yrityksen omaa tasetta”

Yrittäjä Juha Merikalliolle huoltoleasing tarkoittaa joustavampaa tasetta sekä huolettomuutta työkaluna toimivan auton pitämiseen. Merikallion Koivu Sisustus -liike sijaitsee Kauppakeskus REDIssä. Yrittäjän pöytä on täynnä puhdetta ja pohdintaa, mutta niihin ei kuulu auton korjauksista, veroista tai talousvaikutuksista murehtiminen.

Käyttäjäkokemukset 02.05.2019

Koeajo: Uudistunut BMW 3-sarja

Vuoden ehkäpä odotetuin automalli, uudistunut BMW 3-sarja on nyt julkaistu. BMW:n kaikkien aikojen myydyin malli, nyt G20-tunnusta kantava seitsemännen sukupolven BMW 3-sarja on kokenut muutoksia niin teknologian puolella, sisätilojen ilmeessä kuin ulkonäössäkin. Koeajoimme odotetun uutuuden.

Käyttäjäkokemukset 08.03.2019

Pakettiauto on työtila, jonka varustelu kannattaa – Aren leasing-pakettiautoissa jokaisella varaosalla on oma paikkansa

Tuotantoauton varustelu tuo merkittäviä hyötyjä, oli kyseessä pieni tai suuryritys. Aren 500:sta leasing-pakettiautosta lähes jokainen on varustettu hyllyin ja laatikoin, jotta työ on kustannustehokasta ja sujuvaa. Leasing-pakettiauton varustelu on asiakkaalle vaivatonta: LeasePlan hoitaa sen kokonaisuudessaan asiakkaan puolesta.

Käyttäjäkokemukset 02.10.2018