Huoltoleasing-Nissanit voittaneet tyytyväisinä: ”Qashqai istuu kuin hanska käteen”

Nissan Qashqait vuodeksi käyttöönsä voittaneet ovat tyytyväisiä auton vaivattomaan ajettavuuteen. Huolettomuutta lisää huoltoleasing, jonka myötä huoltopalvelut tulevat tarvittaessa kotiovelle saakka.

Käyttäjäkokemukset 08.06.2018

Leasing-BMW:t ovat kuljettaneet yrittäjiä edustavasti – "Kyllä ne autoja osaa tehdä"

Ensimmäisten ajokuukausien perusteella leasing-BMW on autojen kuninkuusluokkaa, kertovat LeasePlanin arvonnassa auton vuodeksi voittaneet Joonas Hiljama ja Antti Saarni.

Käyttäjäkokemukset 28.05.2018

Uusi leasing-auto teki toimitusjohtajasta automiehen

Kollegan voitto leasing-auton arvonnassa innoitti Sparta Consulting Oy:n toimitusjohtajan Sakari Sanaksenahon liisaamaan auton myös itselleen. Nyt oululaisen huulille hiipii hymy, kun katse osuu pihalla odottavaan Skoda Superb -nelivetoon.

Käyttäjäkokemukset 20.03.2018

Leasing-pakettiautojen helppous miellyttää pk-yrittäjiä – ”Meille jää vain ajamisen vaiva"

Kaksi suomalaista yritystä voitti marraskuussa vuodeksi käyttöönsä Nissan NV 300 huoltoleasing-pakettiautot. Lisärenkaat tulivat tarpeeseen, sillä autojen mittariin on muutamassa kuukaudessa kertynyt jo yli 4000 ja 6000 kilometriä. Sekä Doranova Oy:ssä että Rakennus Uusitalot Oy:ssä ollaan tyytyväisiä huoltoleasing-pakettiautojen vaivattomuuteen ja uuden auton ketteryyteen.

Käyttäjäkokemukset 28.02.2018

He voittivat ilmaisen auton vuodeksi – huoltoleasing-BMW:t tekevät nuoren teknologiayrittäjän ja kiinteistöalan softatalon osakkaan työmatkoista kirkkaasti mukavampia

Auto vuodeksi -kampanjan BMW:t voittivat 360-virtuaaliesittelyjä yrityksille tekevä Insite Finland Oy sekä vuokrakiinteistömarkkinoille palveluohjelmistoa luova Holda Technologies Oy.

Käyttäjäkokemukset 11.01.2018

He voittivat ilmaisen auton vuodeksi – huoltoleasing-Qashqait sujuvoittavat tietoturvallisuuskonsultin sekä lasten ja nuorten oppimisen kehittäjän työarkea

Auto vuodeksi -kampanjan Nissan Qashqait voittivat tiedonhallinta- ja tietoturvallisuusyhtiö Sparta Consulting sekä lasten ja nuorten oppimisen ja koulutuksen kehittämisen yritys Pro Practica Oy.

Käyttäjäkokemukset 19.12.2017

He voittivat ilmaisen auton vuodeksi – huoltoleasing-pakettiautot helpottavat nuoren rakennusalan yrittäjän ja ympäristöteknologiayhtiön arkea

Nissan NV 300 -pakettiautot voittivat Rakennus Uusitalot Oy Porista ja ympäristöteknologian alalla toimiva Doranova Oy Vesilahdelta.

Käyttäjäkokemukset 01.12.2017

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.