Pakettiauto on työtila, jonka varustelu kannattaa – Aren leasing-pakettiautoissa jokaisella varaosalla on oma paikkansa

Käyttäjäkokemukset 02.10.2018

jaa:

Tuotantoauton varustelu tuo merkittäviä hyötyjä, oli kyseessä pieni tai suuryritys. Aren 500:sta leasing-pakettiautosta lähes jokainen on varustettu hyllyin ja laatikoin, jotta työ on kustannustehokasta ja sujuvaa. Leasing-pakettiauton varustelu on asiakkaalle vaivatonta: LeasePlan hoitaa sen kokonaisuudessaan asiakkaan puolesta.

Kun talossa on yli 500 pakettiautoa ja n. 3000 työntekijää 26 eri paikkakunnalla, on selvää että pienilläkin asioilla syntyy suuria säästöjä. Are on Suomen suurin talotekniikkayritys, joka keskittyy kiinteistöjen uudisprojekteihin, ylläpitoon, huoltoon ja modernisointiin. Aren pakettiautoissa jokaisella varaosalla ja työkalulla on oma paikkansa.

- Kun kaikki on paikoillaan, saadaan tehokkaammin käytettyä työaika ja nopeammin tavarat esille, sanoo Aren liiketoimintajohtaja Seppo Korhonen.

Tuotantoautot ovat Aren asentajien työväline heidän tehdessään asennustyötä ympäri Suomen. Autojen varustelua mietitään kokonaisvaltaisesti. LeasePlan hoitaa kaiken automerkkien valinnasta varustelun suunnitteluun, kilpailutukseen ja toteutuksen koordinointiin. Suunnittelussa lähdetään liikkeelle aina yrityksen ja autoa käyttävien tarpeista. Arelle työntekijöiden turvallisuus on ykkösasia.

- Turvallisuuteen liittyvät tekijät ovat tietenkin tärkeitä ja autoissa on oltava esimerkiksi hands free -järjestelmä sekä paikannus, sillä asentajamme liikkuvat usein yksin, joskus vaikeakulkuistenkin matkojen päässä, Korhonen kertoo.

Pakettiauton takatilan varustelu parantaa sekä työturvallisuutta että työn tehoa ja sujuvuutta.

- Asentajamme käyttävät mitä erinäisempiä työkaluja ja varaosia, joten autojen takatiloissa pitää olla hyllyt, laatikot ja osassa ulosvedettävät työpöydätkin. Esivalmistelutöitä tehdään nimittäin usein työmaan lähimaastossa. 

Työn tehokkuus ja turvallisuus parantuvat huomattavasti, vaikka yrityksessä olisi vain yksi pakettiauto. Suuremmissa yrityksissä standardoidut ratkaisut tuovat kustannustehokkuutta ja mahdollistavat myös autojen vaihtamisen työntekijöiden kesken. Korhonen muistuttaa, että siististä takatilasta hyötyvät paitsi yritys ja työntekijät, myös asiakas.

- Varustelu vähentää etsimistä, jolloin työt eivät keskeydy pienten tavaroiden takia. Asiakkaan ei tarvitse maksaa turhista tavaroiden hauista.

Leasing helpottaa autokannan hallinnointia

Yli 500 ajoneuvon autokannalla LeasePlanin kokonaisvaltainen palvelu on ollut Arelle toimiva valinta. Korhonen korostaa, että autot ovat heille työkaluja, joten mitä helpommalla niiden kanssa selvitään, sen parempi. Autokanta uusiutuu noin sadan auton vuositahtia, joten sen hoitaminen omin voimin ei olisi mielekästä.

- Pakettiautojen leasing on ollut meille sopiva toimintamalli. Olivat autot omia tai liisattuja, jokaikinen minuutti niistä kuitenkin maksaa, siksi ratkaisut kannattaa miettiä huolella yrityksen tarpeista käsin. Varusteluja ei leasingautoihinkaan tarvitse joka kerta hankkia uudestaan.

Aren tuotantoautojen varusteluista huolehtii LeasePlanin koordinoimana Verhoomo Sorsa.

- Hyllyt ja laatikot saa irrotettua ja siirrettyä uuteen autoon. Samaa varustelua käytetään keskimäärin kolmessa eri ajoneuvossa, kunnes varustelu menee kierrätykseen, Korhonen muistuttaa.

Varusteluun Korhonen antaa kaksi käytännön vinkkiä:
- Laatikoita varaosille kannattaa olla riittävästi. Lisäksi hyllyjen ja laatikoiden pitää olla sellaisia, että tavarat pysyvät paikallaan mutkissakin.

 

 

Yksittäisenkin pakettiauton voi liisata! Kuinka valita yrityksellesi sopivin automerkki ja -malli? Kuinka budjetoida varman päälle ilman yllätyskustannuksia? Lue kaikki tämä ilmaisesta Pakettiauton leasing -pikaoppaastamme!

Kiinnostuitko leasing-pakettiautoista? Ota yhteyttä!

jaa:

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.

 

Lue myös

Analyyttinen automies valitsi leasingin:”Huoltoleasing on helppo ja kustannustehokas tapa pitää autoa”

Omistaako vaiko eikö omistaa? Tämä ei ollut pulma rationaaliseen päätöksentekoon tottuneelle toimitusjohtajalle, jolle auto on välttämättömyys. Keväästä saakka alla on ollut Nissan Qashqai huoltoleasingsopimuksella.

Käyttäjäkokemukset 10.10.2018

Nissan e-NV200 palvelee Cooria hyvin: ”Sähköt päälle ja eteenpäin”

Coorilla ajatus sähköpakettiauton hankkimisesta lähti halusta toimia vihreänä edelläkävijänä ja hankkia arvokasta käyttökokemusta sähköautoista tuotantoautona. Kokemukset Nissanin e-NV200-pakettiautosta ovat olleet hyviä ja opettavaisia. 

Käyttäjäkokemukset 03.09.2018

Huoltoleasing-Nissanit voittaneet tyytyväisinä: ”Qashqai istuu kuin hanska käteen”

Nissan Qashqait vuodeksi käyttöönsä voittaneet ovat tyytyväisiä auton vaivattomaan ajettavuuteen. Huolettomuutta lisää huoltoleasing, jonka myötä huoltopalvelut tulevat tarvittaessa kotiovelle saakka.

Käyttäjäkokemukset 08.06.2018