Nissan e-NV200 palvelee Cooria hyvin: ”Sähköt päälle ja eteenpäin”

Käyttäjäkokemukset 03.09.2018

jaa:

Coorilla ajatus sähköpakettiauton hankkimisesta lähti halusta toimia vihreänä edelläkävijänä ja hankkia arvokasta käyttökokemusta sähköautoista tuotantoautona. Kokemukset Nissanin e-NV200-pakettiautosta ovat olleet hyviä ja opettavaisia. 

Coor on Pohjoismaiden johtavia kiinteistö- ja käyttäjäpalveluiden tuottajia, jonka kymmenissä eri palveluissa siivouksesta kiinteistöhuoltoon on toimiva auto yksi tuloksellisen työn edellytyksistä. Palvelut räätälöidään vastaamaan asiakkaina olevien yritysten ja julkisen sektorin toimijoiden tarpeita. Tavoitteena on älykkäästi, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti toimivat tilat, jotka palvelevat ihmisiä. 

Tulevaisuuden tekeminen oli myös yksi sähköpakettiautojen hankintaan johtaneista motivaattoreista Coorilla. Ruotsissa sijaitsevasta pääkonttorista on asetettu yrityksen autopolitiikalle tiukat päästötavoitteet ja siellä jo asiakkaat saattavat vaatia sähköauton käyttöä omaa toimintaansa varten. Sähköautokulttuurin vähitellen tapahtuvaa rantautumista ei Suomen päässäkään haluttu jäädä odottelemaan tumput suorina.

- Sähköpakettiautojen hankinta on meille brändi- ja kehitystyötä, ennen kaikkea arvovalinta. Emme halunneet odottaa, että muut tekevät, vaan ryhtyä aallonharjalla itse keräämään arvokasta käyttökokemusta tulevaisuutta varten, sanoo Coorin Business Unit Controller Tomas Nyqvist

Kaiken kaikkiaan Coorilla on nyt kolme Nissanin e-NV200 -sähköpakettiautoa. Niistä kaksi on kiinteistöhuollon tehtävissä ja yksi kauppakeskuksessa kuljetusautona. Nyqvist muistuttaakin, että sähköauto vaatii jonkun verran enemmän etukäteissuunnittelua, jotta auto hankitaan käyttötarkoitustaan palvelevaan kohteeseen. 

- Opimme nopeasti, että se ei vielä sovi kiinteistöhuollon päivystysautoksi pitkien välimatkojen Pohjois-Suomeen. Toki kehitys on nopeaa, joten tulevaisuudessa tämäkin varmasti onnistuu.
 

Autoa ei ladata joka päivä


Myös pääkaupunkiseudulla Coorille kiinteistöhoitotehtäviä tekevä Rauno Lappalainen on ollut Nissanin e-NV200 -sähköpakettiautoon tyytyväinen. 

- Ihan samanlainen pakettiauto se on kuin muutkin ja helppo ajettava. Sillä pääsee nopeasti liikenteeseen eikä tarvitse lämmittää moottoria, sen kun laittaa sähköt päälle ja ajaa eteenpäin. Cruisingin avulla ei tarvitse käyttää jalkoja ollenkaan ja tutka tekee peruuttamisesta näppärää. Latauspisteet eivät ole muodostuneet ongelmaksi autojen nykyisissä käyttökohteissa, eivätkä ne vaikuta työpäivän suunnitteluun. 

- Autoa ei tarvitse meillä Helsingin sisäisessä ajossa ladata edes joka päivä. Kun kilometrit menevät alle 50, niin sitten laitetaan lataukseen. Lataaminen ei ole vaikuttanut työpäivään ollenkaan, talvellakaan, toimintasäde riittää meille hyvin, Lappalainen sanoo.

Leasing on turvallinen vaihtoehto kokeilla sähköautoja, sillä riski jäännösarvosta jää leasingyhtiölle. Tomas Nyqvist suositteleekin rohkeasti kokeilemaan, mikäli sopiva käyttökohde yrityksen autokannassa löytyy. Sen pohtimisessa voi myös leasingyhtiö auttaa. Kuljettajapuolelta on tullut kehuja ja mahdollisuutta tehdä jotain yhteisen hyvän eteen arvostettaneen sielläkin. 

- Sähkö-Nissania ajaessa on puhtaampi omatunto, eipä tule tehtyä niin paljon ilmansaasteita, Lappalainen vahvistaa. 

 

Miten yrityksesi voisi hyötyä pakettiauton varustelusta? Lue lisää tästä. 

Kuinka koeajossa pärjäsi Nissan Leaf Tekna 40kWh -sähköauto? Lue arvostelu tästä. 

jaa:

Lue myös

Analyyttinen automies valitsi leasingin:”Huoltoleasing on helppo ja kustannustehokas tapa pitää autoa”

Omistaako vaiko eikö omistaa? Tämä ei ollut pulma rationaaliseen päätöksentekoon tottuneelle toimitusjohtajalle, jolle auto on välttämättömyys. Keväästä saakka alla on ollut Nissan Qashqai huoltoleasingsopimuksella.

Käyttäjäkokemukset 22.05.2019

Huonekaluyrittäjän valinta oli selvä: ”Leasingin avulla ei tarvitse rasittaa yrityksen omaa tasetta”

Yrittäjä Juha Merikalliolle huoltoleasing tarkoittaa joustavampaa tasetta sekä huolettomuutta työkaluna toimivan auton pitämiseen. Merikallion Koivu Sisustus -liike sijaitsee Kauppakeskus REDIssä. Yrittäjän pöytä on täynnä puhdetta ja pohdintaa, mutta niihin ei kuulu auton korjauksista, veroista tai talousvaikutuksista murehtiminen.

Käyttäjäkokemukset 02.05.2019

Koeajo: Uudistunut BMW 3-sarja

Vuoden ehkäpä odotetuin automalli, uudistunut BMW 3-sarja on nyt julkaistu. BMW:n kaikkien aikojen myydyin malli, nyt G20-tunnusta kantava seitsemännen sukupolven BMW 3-sarja on kokenut muutoksia niin teknologian puolella, sisätilojen ilmeessä kuin ulkonäössäkin. Koeajoimme odotetun uutuuden.

Käyttäjäkokemukset 08.03.2019

Pakettiauto on työtila, jonka varustelu kannattaa – Aren leasing-pakettiautoissa jokaisella varaosalla on oma paikkansa

Tuotantoauton varustelu tuo merkittäviä hyötyjä, oli kyseessä pieni tai suuryritys. Aren 500:sta leasing-pakettiautosta lähes jokainen on varustettu hyllyin ja laatikoin, jotta työ on kustannustehokasta ja sujuvaa. Leasing-pakettiauton varustelu on asiakkaalle vaivatonta: LeasePlan hoitaa sen kokonaisuudessaan asiakkaan puolesta.

Käyttäjäkokemukset 02.10.2018