Leasing-pakettiautojen helppous miellyttää pk-yrittäjiä – ”Meille jää vain ajamisen vaiva"

Käyttäjäkokemukset 28.02.2018

jaa:

Kaksi suomalaista yritystä voitti marraskuussa vuodeksi käyttöönsä Nissan NV 300 huoltoleasing-pakettiautot. Lisärenkaat tulivat tarpeeseen, sillä autojen mittariin on muutamassa kuukaudessa kertynyt jo yli 4000 ja 6000 kilometriä. Sekä Doranova Oy:ssä että Rakennus Uusitalot Oy:ssä ollaan tyytyväisiä huoltoleasing-pakettiautojen vaivattomuuteen ja uuden auton ketteryyteen.

Huoltoleasingin myötä autoasiat ovat hoituneet sujuvasti

- Tunnelmat voiton jälkeen olivat hyvät, lisäauto tuli meille tarpeeseen, kertaa Auto vuodeksi -arvonnassa  leasing-pakettiauton voittaneen Doranova Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja osakas Pasi Mäkelä.

Doranova Oy on Vesilahdella sijaitseva ympäristöteknologiayritys, joka päätoimialaa ovat pilaantuneen maaperän kunnostus ja uusiutuva energia, erityisesti biokaasuvoimalat. Viime vuonna yli 200 prosenttia liikevaihtoaan kasvattaneen yrityksen toiminnassa on autoilla suuri rooli.

- Asiakkaamme toimivat laajalla alueella, joten ajamme paljon. Meillä oli jo ennestään kolme omaa uudehkoa autoa, mutta voitto-Nissan varataan kyllä aina kärkipäässä. Pakettiautoksi se on hyvin henkilöautomainen, Mäkelä toteaa.

Pakettiauton leasingia Mäkelä pitää todennäköisenä vaihtoehtona yrityksen autoasioiden hoidossa tulevaisuudessa. Huoltoleasing-kilpailun voitto on vahvistanut jo ennestään positiivisia käsityksiä.

- Meillä jää vaan ajamisen vaiva, tankkaaminen ja pesut. Tämä on huoleton tapaa pitää autoa, olkoonkin ettei voitosta johtuen maksuja ole vielä tullut. Kaikki leasingiin liittyvä asioiden hoitaminen on hoitunut kevyemmin kuin olisin uskonutkaan, Mäkelä sanoo.

LeasePlan, pakettiauton huoltoleasing


Uusi leasing-pakettiauto vie kevyesti kohteesta toiseen
 

Myös toisessa voittajayrityksessä, porilaisessa Rakennus Uusitalot Oy:ssä, on upouusi huoltoleasing-Nissan NV 300 helpottanut arkea.

- Itse olen päässyt vasta kerran autolla ajelemaan, mutta työntekijämme ovat siihen hyvin tyytyväisiä, kertoo yrittäjä Matti Uusitalo.

Muutamassa vuodessa kymmeneen työntekijään kasvanut yritys liikkuu rakennuskohteiden välillä Satakunnan ja Pirkanmaan alueella. Varsinaista työntekijöiden käytössä olevaa autoa ei yrityksellä ole aiemmin ollutkaan. Myös Uusitalolle pakettiauton leasing on jatkossa varteenotettava vaihtoehto, kun firman autohankintoja pohditaan.

- Saa vain ajaa ja tankata. Leaseplanilta olemme lisäksi aina saaneet nopeat vastaukset kaikkiin kysymyksiin, joita tosin ei ole paljon edes tullut, iloitsee Uusitalo.

 

Pakettiautoa vailla?

Pakettiauton voi liisata siinä missä henkilöautonkin – iso tai pieni yritys. Lue lisää pakettiauton huoltoleasingista artikkelistamme.

jaa:

Lue myös

Analyyttinen automies valitsi leasingin:”Huoltoleasing on helppo ja kustannustehokas tapa pitää autoa”

Omistaako vaiko eikö omistaa? Tämä ei ollut pulma rationaaliseen päätöksentekoon tottuneelle toimitusjohtajalle, jolle auto on välttämättömyys. Keväästä saakka alla on ollut Nissan Qashqai huoltoleasingsopimuksella.

Käyttäjäkokemukset 22.05.2019

Huonekaluyrittäjän valinta oli selvä: ”Leasingin avulla ei tarvitse rasittaa yrityksen omaa tasetta”

Yrittäjä Juha Merikalliolle huoltoleasing tarkoittaa joustavampaa tasetta sekä huolettomuutta työkaluna toimivan auton pitämiseen. Merikallion Koivu Sisustus -liike sijaitsee Kauppakeskus REDIssä. Yrittäjän pöytä on täynnä puhdetta ja pohdintaa, mutta niihin ei kuulu auton korjauksista, veroista tai talousvaikutuksista murehtiminen.

Käyttäjäkokemukset 02.05.2019

Koeajo: Uudistunut BMW 3-sarja

Vuoden ehkäpä odotetuin automalli, uudistunut BMW 3-sarja on nyt julkaistu. BMW:n kaikkien aikojen myydyin malli, nyt G20-tunnusta kantava seitsemännen sukupolven BMW 3-sarja on kokenut muutoksia niin teknologian puolella, sisätilojen ilmeessä kuin ulkonäössäkin. Koeajoimme odotetun uutuuden.

Käyttäjäkokemukset 08.03.2019

Pakettiauto on työtila, jonka varustelu kannattaa – Aren leasing-pakettiautoissa jokaisella varaosalla on oma paikkansa

Tuotantoauton varustelu tuo merkittäviä hyötyjä, oli kyseessä pieni tai suuryritys. Aren 500:sta leasing-pakettiautosta lähes jokainen on varustettu hyllyin ja laatikoin, jotta työ on kustannustehokasta ja sujuvaa. Leasing-pakettiauton varustelu on asiakkaalle vaivatonta: LeasePlan hoitaa sen kokonaisuudessaan asiakkaan puolesta.

Käyttäjäkokemukset 02.10.2018