Leasing-BMW:t ovat kuljettaneet yrittäjiä edustavasti – "Kyllä ne autoja osaa tehdä"

Käyttäjäkokemukset 28.05.2018

jaa:

Ensimmäisten ajokuukausien perusteella leasing-BMW on autojen kuninkuusluokkaa, kertovat LeasePlanin arvonnassa auton vuodeksi voittaneet Joonas Hiljama ja Antti Saarni.

- Minähän olin pökertyä kuullessani voitosta. Siis, että voitin jotain ja vieläpä henkilökohtaista suosikkiväriäni eli valkoista olevan, automaattivaihteisen, saksalaisen auton, naurahtaa Antti Saarni, Holda Technologies Oy:n osakas, operatiivinen johtaja sekä talousjohtaja.

Saarni tunnustautuu automieheksi henkeen ja vereen, suosikkeina juuri saksalaiset autot, vaikka BMW:tä ei alla vielä ollut aiemmin ollutkaan. Nyt ajossa on 1-sarjalainen, joka on Saarnin mukaan kaupunkiajoon juuri näppärä. Työssään Holda Technologies Oy:n johdossa autoa tarvitaan päivittäin. Yritys tuottaa kiinteistöalalle digitaalisia palveluja tuoden juuri markkinoille kaksi uutta tuotetta. Suurempi tuote edellä mainituista on vuokrasuhteiden hallintapalvelu vuokranantajille.

Huimasti kasvava nuori yritys tarvitsee kätevän ratkaisun autoasioiden hoitoon

- Yrityksen kehitys on ollut lyhyessä ajassa huikeaa ja saimme juuri osakkaaksi Investors Housen omistaman OVV Asuntopalvelut Oy:n. Henkilöosakkaita on kolme ja yhteensä meitä on seitsemän työntekijää. Auto on työssä suuressa roolissa, sen juuri totesimme, Saarni jatkaa.

Ei siis ihme, että leasing vaihtoehtona on käynyt yrityksen mielessä. Palkintona ollut vuoden ilmainen huoltoleasing-sopimus LeasePlanilta on ollut hyvä kokemus.

- Kaikki huollot, rengashommat ja kaikki muu hoituu leasingyhtiön puolesta. Homma on silloin paremmin hoidettu, omassa autossa joutuu itse tekemään paljon enemmän töitä sen auton eteen. Myös kaluston pystyy silloin pitämään tuoreempana. LeasePlanista olen saanut erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua.

Mutta takaisin BMW:n pariin. Yhteistyökumppanit ovat jo ehtineet hyvällä tavalla kadehtia autoa. Kysyttäessä auton parasta ominaisuutta, Saarni kysyy saako luetella useita.

- Pidän moottorista todella paljon. Se on vähäkulutuksinen, mutta automaatin kanssa hyvin yhteen toimiva. Tämän auton kanssa ei ole teiden tukkona. Sitten se sellainen yleinen fiilis, auto on hyvin viimeistelty, jopa nätti. Kyllä ne saksalaiset autoja osaa tehdä.

Lue lisää BMW:n leasingista

”On se huikea” – Leasing-auto voi olla se unelmien auto

BMW-leasing Huoltoleasing Autovuodeksi LeasePlan

Yhtä vakuuttunut on 360-virtuaaliesittelyjä tekevän Insite Finland Oy:n toinen perustaja Joonas Hiljama.

- Miten sitä nyt kuvailisi, aika tuommonen täydellinen auto. On se huikea.

Voiton selvitessä nuoren yrittäjän tunnelma oli hieman epätodellinen. Aikaisemmin autot olivat noudatelleet enemmän opiskelijabudjettia, mutta nyt alla on 3-sarjan BMW, johon katse oitis kiinnittyy. Yritys on vajaan 1,5 vuoden olemassaolonsa aikana lähtenyt kasvamaan hienosti, mukana on tällä hetkellä kaksi omistajaa, kaksi kuvaajaa ja kaksi myyjää. Insite Finland Oy:n kohderyhmänä ovat erilaiset yritysten liiketilat ja 360-kuvan käyttö markkinoinnissa onkin yleistynyt nopeasti. Asiakkaisiin kuuluu mm. ravintoloita, kuntosaleja, museoita ja kauppatiloja.

Voitto tulikin hyvään saumaan, sillä yrityksessä oli juuri syksyllä pohdittu ratkaisua kasvavaan autotarpeeseen. Huoltoleasing on vakuuttanut Hiljaman ja leasing on harkinnassa myös voittovuoden päätyttyä.

- LeasePlanin kautta kaikki on sujunut todella hyvin. Kyselin juuri neuvoa mm. verotukseen liittyen ja palvelu oli todella asiantuntevaa. Mietinkin maksamista tästä palvelusta sitten, kun tämä vuosi on kulunut. Riskit ovat niin paljon pienemmät kuin omistamisessa, Hiljama sanoo.

Myös BMW:tä hän suosittelisi varauksetta muille.

- Ehdottomasti suosittelisin, auto on parhain mitä voi olla! Ei ole ollut mitään ongelmia, kaikki on toiminut tosi hyvin. Takakonttikin on riittänyt hyvin kuvauskalustolle. Parasta ovat urheiluistuimet, ei haittaa edes että ei ole nahkapenkit, Hiljama päättää.  

 

Auto vuodeksi -kilpailuvoittajien esittely

Lue myös: BMW 530e Plug-in Hybrid:in koeajo

 

jaa:

Lue myös

Analyyttinen automies valitsi leasingin:”Huoltoleasing on helppo ja kustannustehokas tapa pitää autoa”

Omistaako vaiko eikö omistaa? Tämä ei ollut pulma rationaaliseen päätöksentekoon tottuneelle toimitusjohtajalle, jolle auto on välttämättömyys. Keväästä saakka alla on ollut Nissan Qashqai huoltoleasingsopimuksella.

Käyttäjäkokemukset 22.05.2019

Huonekaluyrittäjän valinta oli selvä: ”Leasingin avulla ei tarvitse rasittaa yrityksen omaa tasetta”

Yrittäjä Juha Merikalliolle huoltoleasing tarkoittaa joustavampaa tasetta sekä huolettomuutta työkaluna toimivan auton pitämiseen. Merikallion Koivu Sisustus -liike sijaitsee Kauppakeskus REDIssä. Yrittäjän pöytä on täynnä puhdetta ja pohdintaa, mutta niihin ei kuulu auton korjauksista, veroista tai talousvaikutuksista murehtiminen.

Käyttäjäkokemukset 02.05.2019

Koeajo: Uudistunut BMW 3-sarja

Vuoden ehkäpä odotetuin automalli, uudistunut BMW 3-sarja on nyt julkaistu. BMW:n kaikkien aikojen myydyin malli, nyt G20-tunnusta kantava seitsemännen sukupolven BMW 3-sarja on kokenut muutoksia niin teknologian puolella, sisätilojen ilmeessä kuin ulkonäössäkin. Koeajoimme odotetun uutuuden.

Käyttäjäkokemukset 08.03.2019

Pakettiauto on työtila, jonka varustelu kannattaa – Aren leasing-pakettiautoissa jokaisella varaosalla on oma paikkansa

Tuotantoauton varustelu tuo merkittäviä hyötyjä, oli kyseessä pieni tai suuryritys. Aren 500:sta leasing-pakettiautosta lähes jokainen on varustettu hyllyin ja laatikoin, jotta työ on kustannustehokasta ja sujuvaa. Leasing-pakettiauton varustelu on asiakkaalle vaivatonta: LeasePlan hoitaa sen kokonaisuudessaan asiakkaan puolesta.

Käyttäjäkokemukset 02.10.2018