Huonekaluyrittäjän valinta oli selvä: ”Leasingin avulla ei tarvitse rasittaa yrityksen omaa tasetta”

Käyttäjäkokemukset 21.11.2018

jaa:

Yrittäjä Juha Merikalliolle huoltoleasing tarkoittaa joustavampaa tasetta sekä huolettomuutta työkaluna toimivan auton pitämiseen. Merikallio on juuri avannut ovet Koivu Sisustus-liikkeeseensä vastavalmistuneessa Kauppakeskus REDIssä. Aloittavan yrittäjän pöytä on täynnä puhdetta ja pohdintaa, mutta niihin ei kuulu auton korjauksista, veroista tai talousvaikutuksista murehtiminen.

Kotimaisuus, ekologisuus ja laatu ovat vasta-avatun Koivu Sisustus-liikkeen kantavat arvot. Juha Merikallio toteutti pitkäaikaisen haaveensa ja perusti kotimaisiin huonekaluihin panostavan liikkeen Helsingin Kalasatamassa juuri avattuun Kauppakeskus REDIin.

- Halusin tukea kotimaista käsi- ja puutyötä, kotimaisia vaihtoehtoja kun voi olla vaikea löytää isoista huonekaluketjuista, vaikka tarjolla olisi isojakin toimijoita. Meillä on esillä esimerkiksi kotimaisen valmistajan kaappisänky, joka tekee taas tuloaan. Erikoisuutena myymme myös taitelijoiden keramiikkatöitä. Tämä on tavallista maailmalla, mutta ei Suomessa, Merikallio sanoo.

Takana on pitkä ura liikkuvassa työssä ja nyt oli aika pysähtyä.  Autoa Merikallio on tarvinnut työssään aina ja siirtymä työsuhdeautosta huoltoleasingiin tuntui luontevalta.

- Auton valinta oli aika helppo, kun tiesi tarpeen, johon se tulee. Autoksi valikoitui uusi Ford Transit Custom, joka palvelee viedessämme huonekaluja asiakkaille, joskus myös noutohommissa.

Kaikki autokulut yhdellä laskulla

Huoltoleasing vakuutti Merikallion käytännöllisyydellään.

- Näen, että leasing on yrittäjälle kaikkein läpinäkyvin vaihtoehto. Kulut on helppo budjetoida, tiedän ihan tarkkaan mitä kustannuksia tulee. Auton pitämisestä ei myöskään ole mitään huolta, kun huollot ja korjauksetkin sisältyvät leasinginvuokraan ja kulut ovat vähennyskelpoisia yritystoiminnassa. Ei tarvitse rasittaa omaa tasettaan hankkimalla auto omistukseensa.

Vaakakupissa painoikin juuri leasingin huolettomuus, joka on etenkin pienelle yrittäjälle iso huojennus.

- Kun vertaa leasingia omistamisen kuluihin, niin en pidä sitä ainakaan yhtään kalliimpana, mutta omistamisessa on huomattavasti enemmän vaivaa. Omistamisessa on myös se ongelma, ettei aina tiedä miten autoilun verotus muuttuu ja mitä auton arvolle käy. Leasingyhtiö huolehtii näistä asioista.

LeasePlaniin Merikallio päätyi, koska palvelu oli nopeaa ja kaikki onnistui meilin välityksellä ilman paikasta toiseen juoksemista. Yhdeksi valintaperusteeksi hän listaa myös vakuutuksen kytkemisen sopimukseen: hinta oli kilpailukykyinen ja vakuutusmaksu samalla leasinglaskulla, mikä on kirjanpidollisesti kätevämpää.

Hyvä ja sujuva palvelu antaa luottoa myös tulevaan.

- LeasePlanin palvelutasossa näkyy, että he ovat tottuneet palvelemaan isoja ja tarpeiltaan varmasti aika vaativia asiakkaita. Nyt sama palvelu on myös pienempien yritysten saatavilla. Tuntuu oikein hyvältä näin pienimmästäkin asiakkaasta, Merikallio kiittelee.

Kiinnostuitko lukemaan lisää pakettiauton liisaamisesta? Lue seuraavaksi nämä yritystarinat: 

Pakettiauto on työtila, jonka varustelu kannattaa – Aren leasing-pakettiautoissa jokaisella varaosalla on oma paikkansa

Nissan e-NV200 palvelee Cooria hyvin: ”Sähköt päälle ja eteenpäin”

Leasing-pakettiautojen helppous miellyttää pk-yrittäjiä – ”Meille jää vain ajamisen vaiva"

jaa:

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.

 

Lue myös

Analyyttinen automies valitsi leasingin:”Huoltoleasing on helppo ja kustannustehokas tapa pitää autoa”

Omistaako vaiko eikö omistaa? Tämä ei ollut pulma rationaaliseen päätöksentekoon tottuneelle toimitusjohtajalle, jolle auto on välttämättömyys. Keväästä saakka alla on ollut Nissan Qashqai huoltoleasingsopimuksella.

Käyttäjäkokemukset 10.10.2018

Pakettiauto on työtila, jonka varustelu kannattaa – Aren leasing-pakettiautoissa jokaisella varaosalla on oma paikkansa

Tuotantoauton varustelu tuo merkittäviä hyötyjä, oli kyseessä pieni tai suuryritys. Aren 500:sta leasing-pakettiautosta lähes jokainen on varustettu hyllyin ja laatikoin, jotta työ on kustannustehokasta ja sujuvaa. Leasing-pakettiauton varustelu on asiakkaalle vaivatonta: LeasePlan hoitaa sen kokonaisuudessaan asiakkaan puolesta.

Käyttäjäkokemukset 02.10.2018

Nissan e-NV200 palvelee Cooria hyvin: ”Sähköt päälle ja eteenpäin”

Coorilla ajatus sähköpakettiauton hankkimisesta lähti halusta toimia vihreänä edelläkävijänä ja hankkia arvokasta käyttökokemusta sähköautoista tuotantoautona. Kokemukset Nissanin e-NV200-pakettiautosta ovat olleet hyviä ja opettavaisia. 

Käyttäjäkokemukset 03.09.2018