Huoltoleasing-Nissanit voittaneet tyytyväisinä: ”Qashqai istuu kuin hanska käteen”

Käyttäjäkokemukset 08.06.2018

jaa:

Nissan Qashqait vuodeksi käyttöönsä voittaneet ovat tyytyväisiä auton vaivattomaan ajettavuuteen. Huolettomuutta lisää huoltoleasing, jonka myötä huoltopalvelut tulevat tarvittaessa kotiovelle saakka.

Pro Practica Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja Hannu Laukkasella oli syksyllä akuutti autotilanne päällä. Oma uskollinen palvelija oli tullut tiensä päähän ja ratkaisuja oli tehtävä: laittaako yli 30 000 euroa kiinni uuteen autoon vai miettiäkö mieluummin leasingia. Tilanteen ennakointi oli kai saanut osallistumaan jossakin kanavassa vilahtaneeseen LeasePlanin arvontaan, jossa palkintona oli huoltoleasing-Nissan vuodeksi käyttöön. Toisaalta asia oli unohtunut, koska arpaonni ei ollut tähänkään asti ollut Laukkasen paras ystävä.

- Siinä mielessä voitto oli iloinen ja hauska, jopa vähän humoristinen yllätys. Ei tässä näin pitänyt käydä, eihän arpaonni yleensä suosi minua, Laukkanen naurahtaa.

Laukkanen otti tiedon ilolla vastaan. Nissan Qashqai on ollut alla pian puoli vuotta ja Laukkanen on siihen tyytyväinen.

Leasing-auto sopii erilaisiin tarpeisiin

- Tämä on hyvin vaivaton ajettava, ei tarvitse miettiä autoa hetkeäkään. Se istuu kuin hanska käteen, sanoo Laukkanen, joka ei lue itseään automieheksi.

Kilometrejä kertyy paljon työssä opetustoimen sparraajana. Pro Practica Oy verkostoineen toimii ympäri Suomen ja päiviä tien päällä kertyykin vuodessa helposti jopa 100. Alkuun arveluttanut Qashqain teknologiatarjontakin on nyt hanskassa. Ainoastaan 30 vuoden kokemus automaattivaihteista vaatii välillä muistutusta, että nyt pelataan kytkimellä.

Samantyyppiseen crossover-autoon Laukkanen päätynee jatkossakin. Silloin pohdinnassa on askel ekologisempaan suuntaan, esimerkiksi hybridiin.

- Hankin ensimmäisen oman auton vasta vuonna 2010. Sitä ennen auto oli tullut aina töiden puolesta. Tämän palkintovuoden loputtua haussa on huoleton ratkaisu, jossa tietää täsmälleen mitä maksaa. Se on meidän autopolitiikkamme, Laukkanen naurahtaa.

Lue: Autoilun kustannustehokkuus riippuu yrityksestä itsestään

autovuodeksi, leasingauto, nissan, huoltoleasing

Leasing-Qashqaista on moneksi

Miko Eklöf on ajellut Nissan Qashqaillaan vasta vajaa pari kuukautta. Eklöf vastaa viestinnän – ja markkinoinnin koordinoinnista Sparta Consulting Oy:ssä. Helsingissä, Jyväskylässä ja Oulussa toimiva Sparta Consulting on erikoistunut tiedonhallintaan ja kyberturvallisuuteen. Auton voitti kollega, joka sattui vaihtamaan työpaikkaa keväällä. Lyhytkin kokemus on ollut mieluisa:

- No on ollut hyvä auto! Se on mukava ajaa, ajotuntuma on hyvä ja tasainen, Eklöf kehuu.

Qashqai on siis auto paikallaan kuskille kuin kuskille, sillä Eklöf on sanojensa mukaan nimenomaan ”teknologisesti virittynyt” ja oma autokin on ollut alla 18-vuotiaasta lähtien.

- Isä tuumasi, ettei anna autoaan mällättäväksi juuri kortin saavalle pojalle vaan sijoitti muutaman satasen ns. ensiautoon, Eklöf naurahtaa.

Nyt ajossa oleva Qashqai on tuonut ennen Fiestalla ajaneelle Eklöfille tilaa ja kokoa. Auton maavara taas on ollut hyödyksi eräretkeillessä, joka on Eklöfin harrastus. Auton teknologian hän on käynyt tarkkaan läpi.

- Toimintojen takana on hyviä ominaisuuksia, enkä vierasta nappuloita. Olen tutustunut kaikkiin ominaisuuksiin ja mistä auto milloinkin ilmoittelee. Erityisesti liikenneturvallisuudesta auto huolehtii jatkuvasti, mutta ne ovat hyviä juttuja. Jokaisen ilmoituksen saa halutessaan pois päältä, ajotietokoneella autoa saa muokattua hyvinkin spesifisti.

Sparta Consultingilla on yhteensä 35 työntekijää tällä hetkellä, kahtena viime vuonna yritys on tuplannut sekä liikevaihdon että henkilöstöluvun. Yritys on juuri lanseerannut uuden tuotteen ulkomaille, mutta tämän vuoden fokus on vielä Suomessa. Autopolitiikkaakin on mietitty, toistaiseksi yrityksessä on arvontavoiton innoittamana käytössä myös toinen LeasePlanin leasingauto, toimitusjohtaja Sakari Sanaksenaholla.  

Leasingiin ja LeasePlaniin Eklöf on erittäin tyytyväinen.

- Nissanilta tuli juuri takaisinkutsukampanja ja samalla huomasin myös, että merkkitorvi oli hiljentynyt.  LeasePlanin palveluilla auto noudettiin kotipihasta ja palautettiin sinne iltapäivällä. Kaikki hoituu eikä mistään tarvitse pulittaa erikseen, Eklöf kiittelee.

Yhtä ajomukavuudessa ja -turvallisuudessa hyväksi havaittua varustetta Eklöf haluaa vielä kehua.

- Nissanin 360-kamerajärjestelmä on esimerkiksi pysäköitäessä yllättävän kiva juttu.

 

Houkutteleeko Nissan Qashqai?

Koeajossa Nissan Qashqai Business Edition

Nissan Qashqai 1,6dCi Tekna 4X4

 

Auto vuodeksi on LeasePlanin kampanja, jossa kuudelle suomalaiselle yritykselle arvottiin käyttöön auto huoltoleasing-sopimuksella vuodeksi. Seuraamme Leaseplanauto.fi-sivustolla voittajien matkantekoa ja arkea koko vuoden 2018. Löydät tulevat Auto vuodeksi -aiheiset uutiset ja kuulumiset Auto vuodeksi -avainsanan alta.

jaa:

Lue myös

Analyyttinen automies valitsi leasingin:”Huoltoleasing on helppo ja kustannustehokas tapa pitää autoa”

Omistaako vaiko eikö omistaa? Tämä ei ollut pulma rationaaliseen päätöksentekoon tottuneelle toimitusjohtajalle, jolle auto on välttämättömyys. Keväästä saakka alla on ollut Nissan Qashqai huoltoleasingsopimuksella.

Käyttäjäkokemukset 22.05.2019

Huonekaluyrittäjän valinta oli selvä: ”Leasingin avulla ei tarvitse rasittaa yrityksen omaa tasetta”

Yrittäjä Juha Merikalliolle huoltoleasing tarkoittaa joustavampaa tasetta sekä huolettomuutta työkaluna toimivan auton pitämiseen. Merikallion Koivu Sisustus -liike sijaitsee Kauppakeskus REDIssä. Yrittäjän pöytä on täynnä puhdetta ja pohdintaa, mutta niihin ei kuulu auton korjauksista, veroista tai talousvaikutuksista murehtiminen.

Käyttäjäkokemukset 02.05.2019

Koeajo: Uudistunut BMW 3-sarja

Vuoden ehkäpä odotetuin automalli, uudistunut BMW 3-sarja on nyt julkaistu. BMW:n kaikkien aikojen myydyin malli, nyt G20-tunnusta kantava seitsemännen sukupolven BMW 3-sarja on kokenut muutoksia niin teknologian puolella, sisätilojen ilmeessä kuin ulkonäössäkin. Koeajoimme odotetun uutuuden.

Käyttäjäkokemukset 08.03.2019

Pakettiauto on työtila, jonka varustelu kannattaa – Aren leasing-pakettiautoissa jokaisella varaosalla on oma paikkansa

Tuotantoauton varustelu tuo merkittäviä hyötyjä, oli kyseessä pieni tai suuryritys. Aren 500:sta leasing-pakettiautosta lähes jokainen on varustettu hyllyin ja laatikoin, jotta työ on kustannustehokasta ja sujuvaa. Leasing-pakettiauton varustelu on asiakkaalle vaivatonta: LeasePlan hoitaa sen kokonaisuudessaan asiakkaan puolesta.

Käyttäjäkokemukset 02.10.2018