He voittivat ilmaisen auton vuodeksi – huoltoleasing-pakettiautot helpottavat nuoren rakennusalan yrittäjän ja ympäristöteknologiayhtiön arkea

Käyttäjäkokemukset 01.12.2017

jaa:

Nissan NV 300 -pakettiautot voittivat Rakennus Uusitalot Oy Porista ja ympäristöteknologian alalla toimiva Doranova Oy Vesilahdelta.

Auto vuodeksi -kampanjan voittajat on nyt arvottu! Voitokkaat yritykset ovat saaneet tiedon uudesta autostaan. Pakettiautot on luovutettu uusiin koteihinsa marraskuun lopussa. Nissan Qashqait pääsevät voittajien tykö joulukuun puolessa välissä – mikäs sen parempi joululahja kuin uusi auto! – ja BMW:t luovutetaan voittajille tammikuussa.

Julkaisemme voittajien esittelyt ja ensitunnelmat tällä sivustolla. Ensimmäisenä vuorossa kaksi upouuden pakettiauton onnellista voittajaa: Nissan NV 300 -pakettiautot voittivat Rakennus Uusitalot Oy Porista ja ympäristöteknologian alalla toimiva Doranova Oy Vesilahdelta.

Nuori rakennusalan yrittäjä haluaa pitää työntekijöiden puitteet kunnossa

– Tuntui aika uskomattomalta tämä voitto, kertoo Rakennus Uusitalot Oy:n yrittäjä ja perustaja Matti Uusitalo. – Kuulin työn ohessa arvonnasta ja ajattelin ilmoittautua, kun meillä selkeästi tarvetta on.

25-vuotias Matti Uusitalo perusti yrityksensä veljensä kanssa vuonna 2013. He palkkasivat ensimmäisen työntekijänsä 2015 ja nyt palkkalistoilla on jo kahdeksan henkilöä. Yrityksellä on harkittu pakettiauton hankkimista, mutta sitä on lykätty kulujen takia.

Meillä on hyvä ryhmähenki työporukassa ja pyrimme siihen, että työntekijöiden puitteet ovat kunnossa. Teemme paljon reissuhommaa lähialueille ja aina niitä työkaluja ei ole mukava pakata henkilöauton takaluukkuun, Uusitalo kertoo.

Uusi auto saa ajettavuudestaan hyvän arvosanan. – Yllättävän hyvältä tuntui – hyvin kiihtyi ja jarrutteli ja oikein mukava oli ajella. Tänä aamuna työkaveri meni sillä Tampereelle ja laittoi sieltä viestiä, että kyllä on hemmetin hieno ajaa uudella autolla!, Uusitalo iloitsee.

 

LeasePlan-pakettiautosta helpotusta vauhdikkaasti kasvavan ympäristöteknologiayrityksen autoiluun

 

Doranova Oy tarjoaa ympäristöystävällisiä, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja pilaantuneen maaperän kunnostukseen ja uusiutuvan energian tuottamiseen ja hyödyntämiseen. Kotimaan kaupan lisäksi he vievät muun muassa Aasiaan ja Afrikkaan uusiutuvan energian ratkaisuja.

Yhtiön liikevaihto kasvaa niin kovaa vauhtia, ettei autokanta näytä pysyvän vauhdissa mukana, kertoo Doranova Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja osakas Pasi Mäkelä. – Oli aika akuutti tarve saada lisää autokalustoa, ja se lisäsi innostusta osallistua arvontaan.

Doranovalla uutta pakettiautoa käytetään muun muassa huoltoautona. – Asentajat tekevät autolla asennusmatkoja. Lisäksi autoa käytetään kuljetuksiin, kun tehdään hankintoja laitteiden rakentamista varten, Mäkelä kertoo.

Mäkelä on ajanut uudella pakettiautolla jo parisataa kilometriä. – Tosi hyvältä auto tuntuu. Hyvin henkilöautomainen auto ajaa, vaikka onkin pakettiauto. Pelkästään positiivinen kokemus!

 

Pakettiautoa vailla?

Pakettiauton voi leasata siinä missä henkilöautonkin – iso tai pieni yritys. Lue lisää pakettiauton huoltoleasingista artikkelistamme.

 

Auto vuodeksi on LeasePlanin kampanja, jossa kuudelle suomalaiselle yritykselle arvottiin käyttöön auto huoltoleasing-sopimuksella vuodeksi. Seuraamme Leaseplanauto.fi-sivustolla voittajien matkantekoa ja arkea koko vuoden 2018. Löydät tulevat Auto vuodeksi -aiheiset uutiset ja kuulumiset Auto vuodeksi -avainsanan alta.

 

jaa:

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.

Lue myös

Toyota Proace 2.0 Diesel 180 hv Automaatti

Toyota Proace on helppo, toimiva ja turvallinen hyötyajoneuvo, josta löytyy henkilöautomaista ajomukavuutta sekä kattava varustus.

Käyttäjäkokemukset 06.02.2018

Koeajo: Kia Stonic 1,0 T-GDI ISG 120hv TX Ecodynamics

Kia Stonic on urbaani crossover, jonka hieman tavallista autoa korotetumpi alusta tuo kaupunkiajoon mukavuutta.

Käyttäjäkokemukset 02.02.2018

He voittivat ilmaisen auton vuodeksi – huoltoleasing-BMW:t tekevät nuoren teknologiayrittäjän ja kiinteistöalan softatalon osakkaan työmatkoista kirkkaasti mukavampia

Auto vuodeksi -kampanjan BMW:t voittivat 360-virtuaaliesittelyjä yrityksille tekevä Insite Finland Oy sekä vuokrakiinteistömarkkinoille palveluohjelmistoa luova Holda Technologies Oy.

Käyttäjäkokemukset 11.01.2018

Koeajo: Skoda Kodiaq 2.0TSI 4X4 Exclusive DSG

Skodan uutuuden Kodiaq-nimi juontuu Etelä-Alaskassa Kodiak-saarella elävän karhun mukaan. Uutuusauto onkin karhumainen kokonsa ja näyttävyytensä puolesta.

Käyttäjäkokemukset 11.01.2018