He voittivat ilmaisen auton vuodeksi – huoltoleasing-pakettiautot helpottavat nuoren rakennusalan yrittäjän ja ympäristöteknologiayhtiön arkea

Käyttäjäkokemukset 01.12.2017

jaa:

Nissan NV 300 -pakettiautot voittivat Rakennus Uusitalot Oy Porista ja ympäristöteknologian alalla toimiva Doranova Oy Vesilahdelta.

Auto vuodeksi -kampanjan voittajat on nyt arvottu! Voitokkaat yritykset ovat saaneet tiedon uudesta autostaan. Pakettiautot on luovutettu uusiin koteihinsa marraskuun lopussa. Nissan Qashqait pääsevät voittajien tykö joulukuun puolessa välissä – mikäs sen parempi joululahja kuin uusi auto! – ja BMW:t luovutetaan voittajille tammikuussa.

Julkaisemme voittajien esittelyt ja ensitunnelmat tällä sivustolla. Ensimmäisenä vuorossa kaksi upouuden pakettiauton onnellista voittajaa: Nissan NV 300 -pakettiautot voittivat Rakennus Uusitalot Oy Porista ja ympäristöteknologian alalla toimiva Doranova Oy Vesilahdelta.

Nuori rakennusalan yrittäjä haluaa pitää työntekijöiden puitteet kunnossa

– Tuntui aika uskomattomalta tämä voitto, kertoo Rakennus Uusitalot Oy:n yrittäjä ja perustaja Matti Uusitalo. – Kuulin työn ohessa arvonnasta ja ajattelin ilmoittautua, kun meillä selkeästi tarvetta on.

25-vuotias Matti Uusitalo perusti yrityksensä veljensä kanssa vuonna 2013. He palkkasivat ensimmäisen työntekijänsä 2015 ja nyt palkkalistoilla on jo kahdeksan henkilöä. Yrityksellä on harkittu pakettiauton hankkimista, mutta sitä on lykätty kulujen takia.

Meillä on hyvä ryhmähenki työporukassa ja pyrimme siihen, että työntekijöiden puitteet ovat kunnossa. Teemme paljon reissuhommaa lähialueille ja aina niitä työkaluja ei ole mukava pakata henkilöauton takaluukkuun, Uusitalo kertoo.

Uusi auto saa ajettavuudestaan hyvän arvosanan. – Yllättävän hyvältä tuntui – hyvin kiihtyi ja jarrutteli ja oikein mukava oli ajella. Tänä aamuna työkaveri meni sillä Tampereelle ja laittoi sieltä viestiä, että kyllä on hemmetin hieno ajaa uudella autolla!, Uusitalo iloitsee.

 

LeasePlan-pakettiautosta helpotusta vauhdikkaasti kasvavan ympäristöteknologiayrityksen autoiluun

 

Doranova Oy tarjoaa ympäristöystävällisiä, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja pilaantuneen maaperän kunnostukseen ja uusiutuvan energian tuottamiseen ja hyödyntämiseen. Kotimaan kaupan lisäksi he vievät muun muassa Aasiaan ja Afrikkaan uusiutuvan energian ratkaisuja.

Yhtiön liikevaihto kasvaa niin kovaa vauhtia, ettei autokanta näytä pysyvän vauhdissa mukana, kertoo Doranova Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja osakas Pasi Mäkelä. – Oli aika akuutti tarve saada lisää autokalustoa, ja se lisäsi innostusta osallistua arvontaan.

Doranovalla uutta pakettiautoa käytetään muun muassa huoltoautona. – Asentajat tekevät autolla asennusmatkoja. Lisäksi autoa käytetään kuljetuksiin, kun tehdään hankintoja laitteiden rakentamista varten, Mäkelä kertoo.

Mäkelä on ajanut uudella pakettiautolla jo parisataa kilometriä. – Tosi hyvältä auto tuntuu. Hyvin henkilöautomainen auto ajaa, vaikka onkin pakettiauto. Pelkästään positiivinen kokemus!

 

Pakettiautoa vailla?

Pakettiauton voi leasata siinä missä henkilöautonkin – iso tai pieni yritys. Lue lisää pakettiauton huoltoleasingista artikkelistamme.

 

Auto vuodeksi on LeasePlanin kampanja, jossa kuudelle suomalaiselle yritykselle arvottiin käyttöön auto huoltoleasing-sopimuksella vuodeksi. Seuraamme Leaseplanauto.fi-sivustolla voittajien matkantekoa ja arkea koko vuoden 2018. Löydät tulevat Auto vuodeksi -aiheiset uutiset ja kuulumiset Auto vuodeksi -avainsanan alta.

 

jaa:

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.

 

Lue myös

Koeajo: Uudistunut BMW 3-sarja

Vuoden ehkäpä odotetuin automalli, uudistunut BMW 3-sarja on nyt julkaistu. BMW:n kaikkien aikojen myydyin malli, nyt G20-tunnusta kantava seitsemännen sukupolven BMW 3-sarja on kokenut muutoksia niin teknologian puolella, sisätilojen ilmeessä kuin ulkonäössäkin. Koeajoimme odotetun uutuuden.

Käyttäjäkokemukset 08.03.2019

Huonekaluyrittäjän valinta oli selvä: ”Leasingin avulla ei tarvitse rasittaa yrityksen omaa tasetta”

Yrittäjä Juha Merikalliolle huoltoleasing tarkoittaa joustavampaa tasetta sekä huolettomuutta työkaluna toimivan auton pitämiseen. Merikallion Koivu Sisustus -liike sijaitsee Kauppakeskus REDIssä. Yrittäjän pöytä on täynnä puhdetta ja pohdintaa, mutta niihin ei kuulu auton korjauksista, veroista tai talousvaikutuksista murehtiminen.

Käyttäjäkokemukset 21.11.2018

Analyyttinen automies valitsi leasingin:”Huoltoleasing on helppo ja kustannustehokas tapa pitää autoa”

Omistaako vaiko eikö omistaa? Tämä ei ollut pulma rationaaliseen päätöksentekoon tottuneelle toimitusjohtajalle, jolle auto on välttämättömyys. Keväästä saakka alla on ollut Nissan Qashqai huoltoleasingsopimuksella.

Käyttäjäkokemukset 10.10.2018

Pakettiauto on työtila, jonka varustelu kannattaa – Aren leasing-pakettiautoissa jokaisella varaosalla on oma paikkansa

Tuotantoauton varustelu tuo merkittäviä hyötyjä, oli kyseessä pieni tai suuryritys. Aren 500:sta leasing-pakettiautosta lähes jokainen on varustettu hyllyin ja laatikoin, jotta työ on kustannustehokasta ja sujuvaa. Leasing-pakettiauton varustelu on asiakkaalle vaivatonta: LeasePlan hoitaa sen kokonaisuudessaan asiakkaan puolesta.

Käyttäjäkokemukset 02.10.2018