Analyyttinen automies valitsi leasingin:”Huoltoleasing on helppo ja kustannustehokas tapa pitää autoa”

Käyttäjäkokemukset 10.10.2018

jaa:

Omistaako vaiko eikö omistaa? Tämä ei ollut pulma rationaaliseen päätöksentekoon tottuneelle toimitusjohtajalle, jolle auto on välttämättömyys. Keväästä saakka alla on ollut Nissan Qashqai huoltoleasingsopimuksella.

Juhani Helinillä on ollut kulkupeli allaan 15-vuotiaasta asti. Lempäälässä kasvaneelle tämä oli välttämätöntä, jos halusi päästä kotia pidemmälle. Nykytyössä aurinkovoimaloita tekevän klaukkalalaisen Greensolar Oy:n toimitusjohtajana kilometrejä kertyy paljon. Autoa tarvitaan myös mökkimatkaan, vaikka muuten Helin noudattaakin varsin ekologista elämätapaa. Matkat nykyisessä kotikaupungissa Helsingissä sujuvat pääosin julkisella liikenteellä ja onpa Helin mukana myös Suomen ensimmäisessä vegaanisessa lippakioskissa.

- Yksi syy omistusauton vaihtamiseen uuteen leasingautoon oli vanhan auton suuri kulutus, Helin sanoo. 

Ilmaista energiaa taivaalta

Ekologisia arvoja edistää myös Helinin yritys. Greensolar Oy myy ensimmäisenä Suomessa akullisia aurinkovoimaloita, jotka mahdollistavat lähes ympärivuorokautisen oman sähkön käytön. Normaalisti auringosta saadun sähkön osuus on noin kolmannes käyttösähköstä. Ala on Suomessakin nousukiidossa.

- Kysynnän kasvu vuositasolla on kova. Aiomme yrityksenä olla eturintamassa ja akulliset voimalat ovat ehdoton kilpailuvaltti. Asennuskohteitamme ovat omakotitalojen lisäksi teollisuus, maatalous ja kesämökit, Helin sanoo. 

Helinin laskujen mukaan aurinkopaneelit maksavat itsensä takaisin 10-12 vuodessa. Kun niiden käyttöikä on 50 vuotta, tarkoittaa tämä lähes 40 vuotta ilmaista, taivaalta tulevaa sähköä. Myös päätös leasingiin siirtymisestä oli harkitun laskemisen tulosta.

- Olen analyyttinen ihminen ja laskeskelin mitä auton omistaminen maksaa verrattuna liisaukseen, josta ei tule mitään omistamiseen liittyviä yllättäviä kuluja. Huoltoleasing on hirveän helppo ja kustannustehokas tapa, maksat kerran kuukaudessa, Helin sanoo.

- Auton arvo laskee kuitenkin koko ajan. Ajamalla loppuun käteen ei jää mitään. Kustannusten ollessa lähes samat, en näe mitään hyötyä siinä, että auton omistaisi tai vastaavasti mitään haittaa liisaamisessa.

Hyvä ja selkeä palvelu johti LeasePlanin valintaan

Helin on nyt ajanut Nissan Qashqaillaan puolisen vuotta ja kokemus on vahvistanut hänellä leasingista ollutta hyvää ennakkoajatusta. LeasePlaniin hän päätyi vertailtuaan monta yritystä. Nimi oli tuttu Helinin aiemmin näkemästä autoarvonnasta ja LeasePlanin sivut helpoimmat asian selvittämiseen. Qashqaihin hän oli iskenyt silmänsä jo etukäteen.  

- Kun sitten otin LeasePlaniin yhteyttä, kaikki sujui nopeasti ja kuten pitääkin, kun on tekemisissä itselle uuden asian kanssa.  Palvelu oli asiantuntevaa ja toimivaa, ei ollut minkäänlaista ongelmaa missään vaiheessa. Kaikki on myös toiminut juuri niin kuin on luvattu.

Kokemuksen ja laskelmien perusteella leasing on jatkossakin Helinin juttu:

- Kyllä, tämä on mun tieni. Sitten näkee joskus myöhemmin eläkkeellä, että mitkä tarpeet on tai onko auton tarvetta ollenkaan, Helin naurahtaa.

Yritys – näistä syistä työsuhdeauto kannattaa liisata eikä omistaa

Tiedätkö sinä, mitä autoilu yrityksessäsi todella maksaa? Tarkista tästä, oletko ottanut kaiken huomioon.

"Sähköpakettiautojen hankinta on meille brändi- ja kehitystyötä, ennen kaikkea arvovalinta" - Lue, kuinka leasing-pakettiautot helpottivat Coorin arkea.

jaa:

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.

 

Lue myös

Pakettiauto on työtila, jonka varustelu kannattaa – Aren leasing-pakettiautoissa jokaisella varaosalla on oma paikkansa

Tuotantoauton varustelu tuo merkittäviä hyötyjä, oli kyseessä pieni tai suuryritys. Aren 500:sta leasing-pakettiautosta lähes jokainen on varustettu hyllyin ja laatikoin, jotta työ on kustannustehokasta ja sujuvaa. Leasing-pakettiauton varustelu on asiakkaalle vaivatonta: LeasePlan hoitaa sen kokonaisuudessaan asiakkaan puolesta.

Käyttäjäkokemukset 02.10.2018

Nissan e-NV200 palvelee Cooria hyvin: ”Sähköt päälle ja eteenpäin”

Coorilla ajatus sähköpakettiauton hankkimisesta lähti halusta toimia vihreänä edelläkävijänä ja hankkia arvokasta käyttökokemusta sähköautoista tuotantoautona. Kokemukset Nissanin e-NV200-pakettiautosta ovat olleet hyviä ja opettavaisia. 

Käyttäjäkokemukset 03.09.2018

Huoltoleasing-Nissanit voittaneet tyytyväisinä: ”Qashqai istuu kuin hanska käteen”

Nissan Qashqait vuodeksi käyttöönsä voittaneet ovat tyytyväisiä auton vaivattomaan ajettavuuteen. Huolettomuutta lisää huoltoleasing, jonka myötä huoltopalvelut tulevat tarvittaessa kotiovelle saakka.

Käyttäjäkokemukset 08.06.2018