Yritys – näistä syistä työsuhdeauto kannattaa liisata eikä omistaa

Faktaa työsuhdeautoilusta 23.08.2017

jaa:

Kun yritys tarvitsee auton, on syytä punnita tarkkaan, kannattaako sitä ostaa vai voisiko sen liisata. Huoltoleasing on vaivaton ja vähäriskinen tapa hankkia auto, jota on aidosti mukavaa ajaa.

Huoltoleasing-auto…

helpottaa budjetointia

Huoltoleasing-autoilija maksaa leasing-vuokraa joka kuukausi saman summan. Yksittäisen auton huoltoleasingsopimukseen sisältyy tekniset korjaukset, määräaikaishuollot sekä sijaisauto huoltojen ajaksi, 24/7 päivystävä Tiepalvelu, kasko- ja liikennevakuutus sekä renkaat. Huoltoleasingsopimuksessa yllätyskulut on minimoitu. 

keventää kuittirumbaa

Huoltoleasing-sopimukseen voit kaiken edellä mainitun lisäksi halutessasi sisällyttää myös auton pesut , polttoainekortin ja renkaiden säilytyksen. Näin autoiluun liittyvien tositteiden määrä vähenee murto-osaan verrattuna tilanteeseen, jossa yritys omistaa auton.

vähentää riskejä

Auton ostaneen on vaikeaa ennustaa, millä hinnalla autonsa saa lopulta myytyä. Huoltoleasing-asiakas maksaa auton arvon alenemasta tasaisesti saman summan joka kuukausi ja LeasePlan kantaa riskin jäännösarvosta.

säästää aikaa

Liisaajan ei tarvitse täyttää kilometrikorvauslomakkeita, kilpailuttaa korjauksia, huoltoja ja hankintaa, huolehtia auton myynnistä tai käydä läpi kymmeniä tositteita toisensa jälkeen.

ei edellytä kattavaa asiantuntemusta

Tiedätkö, mikä on oikea hinta autosi jakopäähihnan korjauksesta? Tai kun vahinko sattuu, mikä on kustannustehokkain tiepalvelu? Entä mistä renkaat on järkevintä hankkia? LeasePlan tietää – ja varmistaa puolestasi rivi riviltä, että autoilusi kustannukset ovat järkeviä. Pieni yrittäjä hyötyy hinnassa myös LeasePlanin kilpailutusvolyymistä.

on arvoisesi menopeli

Leasing-työsuhdeauto voi olla pieni ja näppärä tai pramea ja ylellinen, mutta ainakin se on luotettava: auton korjauksesta ei tule yrityksen säästökohdetta kun se kuuluu huoltoleasing-sopimushintaan. Leasing-autot ovat usein hyvin varusteltuja, sillä lisävarusteiden kustannus on hyvin kohtuullinen jyvittyessään tasaisesti pitoajan kaikille kuukausille. Ansaitset auton, jota on ilo ajaa ja palvelut, jotka aidosti helpottavat arkeasi.

Kaipaatko vielä numeroita päätöksenteon tueksi tai autoedusta neuvottelemisen avuksi? Myyntimme tekee sinulle mielellään tarpeisiisi yksilöidyn tarjouksen. Se ei vielä sido mihinkään. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

jaa:

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.

 

Lue myös

Millainen kuljettaja, sellainen auto – lisävarusteet viimeistevät työsuhdeauton

Millä perusteella lisävarusteet kannattaa valita? Entä miten lisävarusteet vaikuttavat leasingauton verotukseen?

Faktaa työsuhdeautoilusta 19.03.2018

10 yleisintä myyttiä leasingista

Useimmat kielteiset ennakkoluulot ja mielikuvat leasingista perustuvat vanhentuneeseen tai virheelliseen tietoon. Keräsimme – ja murskasimme – kymmenen suurinta leasingautoiluun liittyvää myyttiä.

Faktaa työsuhdeautoilusta 28.12.2017

Näin hankit huoltoleasingin – 6 askelta kohti arvoistasi autoa

Auton liisaus mielessä? Lue tästä, miten asiat etenevät, kun päätät hankkia yksittäisen auton huoltoleasingin LeasePlanilla.

Faktaa työsuhdeautoilusta 09.11.2017

Kannattaako yrittäjän liisata, ostaa auto firmalle vai käyttää omaa autoa työajoihin?

Yrittäjä voi ratkaista autoiluasiansa kolmella eri tavalla: liisaamalla, ostamalla auton yritykselle tai käyttämällä omaa autoa ja nostamalla kilometrikorvauksia yritykseltä. Miten nämä käytännössä eroavat toisistaan?

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.11.2017