Yritys – näistä syistä työsuhdeauto kannattaa liisata eikä omistaa

Faktaa työsuhdeautoilusta 23.08.2017

jaa:

Kun yritys tarvitsee auton, on syytä punnita tarkkaan, kannattaako sitä ostaa vai voisiko sen liisata. Huoltoleasing on vaivaton ja vähäriskinen tapa hankkia auto, jota on aidosti mukavaa ajaa.

Huoltoleasing-auto…

helpottaa budjetointia

Huoltoleasing-autoilija maksaa leasing-vuokraa joka kuukausi saman summan. Yksittäisen auton huoltoleasingsopimukseen sisältyy tekniset korjaukset, määräaikaishuollot sekä sijaisauto huoltojen ajaksi, 24/7 päivystävä Tiepalvelu, kasko- ja liikennevakuutus sekä renkaat. Huoltoleasingsopimuksessa yllätyskulut on minimoitu. 

keventää kuittirumbaa

Huoltoleasing-sopimukseen voit kaiken edellä mainitun lisäksi halutessasi sisällyttää myös auton pesut , polttoainekortin ja renkaiden säilytyksen. Näin autoiluun liittyvien tositteiden määrä vähenee murto-osaan verrattuna tilanteeseen, jossa yritys omistaa auton.

vähentää riskejä

Auton ostaneen on vaikeaa ennustaa, millä hinnalla autonsa saa lopulta myytyä. Huoltoleasing-asiakas maksaa auton arvon alenemasta tasaisesti saman summan joka kuukausi ja LeasePlan kantaa riskin jäännösarvosta.

säästää aikaa

Liisaajan ei tarvitse täyttää kilometrikorvauslomakkeita, kilpailuttaa korjauksia, huoltoja ja hankintaa, huolehtia auton myynnistä tai käydä läpi kymmeniä tositteita toisensa jälkeen.

ei edellytä kattavaa asiantuntemusta

Tiedätkö, mikä on oikea hinta autosi jakopäähihnan korjauksesta? Tai kun vahinko sattuu, mikä on kustannustehokkain tiepalvelu? Entä mistä renkaat on järkevintä hankkia? LeasePlan tietää – ja varmistaa puolestasi rivi riviltä, että autoilusi kustannukset ovat järkeviä. Pieni yrittäjä hyötyy hinnassa myös LeasePlanin kilpailutusvolyymistä.

on arvoisesi menopeli

Leasing-työsuhdeauto voi olla pieni ja näppärä tai pramea ja ylellinen, mutta ainakin se on luotettava: auton korjauksesta ei tule yrityksen säästökohdetta kun se kuuluu huoltoleasing-sopimushintaan. Leasing-autot ovat usein hyvin varusteltuja, sillä lisävarusteiden kustannus on hyvin kohtuullinen jyvittyessään tasaisesti pitoajan kaikille kuukausille. Ansaitset auton, jota on ilo ajaa ja palvelut, jotka aidosti helpottavat arkeasi.

Kaipaatko vielä numeroita päätöksenteon tueksi tai autoedusta neuvottelemisen avuksi? Myyntimme tekee sinulle mielellään tarpeisiisi yksilöidyn tarjouksen. Se ei vielä sido mihinkään. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

jaa:

Lue myös

Pakettiauton varustelun ABC

Pakettiauton varustelulla saavutetaan merkittäviä hyötyjä yrityksen koosta riippumatta. Näin se käy!

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

Kaikki pakettiauton leasingista

Monelle yritykselle pakettiauto on yksi tärkeimmistä työvälineistä: jos auto seisoo, työt seisovat. Leasingin avulla saat auton sekä kaikki sen palvelut – korjauksista ja sijaisautoista vakuutuksiin – yhdellä, kiinteällä kuukausihinnalla. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia. Tutustu sisältöihin alta!

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

Ajoneuvojen päästömittaukset menevät uusiksi – tätä tarkoittaa WLTP

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen mittaustapa muuttuu. Uusi tapa WLTP on entistä tiukempi, mikä tarkoittaa sitä, että päästölukemat nousevat. Ensimmäisenä uuteen mittaustapaan siirtyivät henkilöautot, nyt vuorossa ovat pakettiautot. Siirtymäaika on parhaillaan menossa, mutta vaikutukset esimerkiksi autoverotuksen lopulliseen muotoon ovat vielä epäselviä.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019

Uutta WLTP-päästömittaustapaa aletaan soveltaa myös pakettiautoihin

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen uusi mittaustapa WLTP laajenee koskemaan myös pakettiautoja. Tämä tarkoittaa ajoneuvokohtaisten CO2-lukemien nousua, mikä puolestaan nostaa autoveroa. Uusi pakettiauto kannattaakin tilata hyvissä ajoin ennen kuin muutokset syyskuussa astuvat voimaan.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019