Yritys – näistä syistä työsuhdeauto kannattaa liisata eikä omistaa

Faktaa työsuhdeautoilusta 23.08.2017

jaa:

Kun yritys tarvitsee auton, on syytä punnita tarkkaan, kannattaako sitä ostaa vai voisiko sen liisata. Huoltoleasing on vaivaton ja vähäriskinen tapa hankkia auto, jota on aidosti mukavaa ajaa.

Huoltoleasing-auto…

helpottaa budjetointia

Huoltoleasing-autoilija maksaa leasing-vuokraa joka kuukausi saman summan. Yksittäisen auton huoltoleasingsopimukseen sisältyy tekniset korjaukset, määräaikaishuollot sekä sijaisauto huoltojen ajaksi, 24/7 päivystävä Tiepalvelu, kasko- ja liikennevakuutus sekä renkaat. Huoltoleasingsopimuksessa yllätyskulut on minimoitu. 

keventää kuittirumbaa

Huoltoleasing-sopimukseen voit kaiken edellä mainitun lisäksi halutessasi sisällyttää myös auton pesut , polttoainekortin ja renkaiden säilytyksen. Näin autoiluun liittyvien tositteiden määrä vähenee murto-osaan verrattuna tilanteeseen, jossa yritys omistaa auton.

vähentää riskejä

Auton ostaneen on vaikeaa ennustaa, millä hinnalla autonsa saa lopulta myytyä. Huoltoleasing-asiakas maksaa auton arvon alenemasta tasaisesti saman summan joka kuukausi ja LeasePlan kantaa riskin jäännösarvosta.

säästää aikaa

Liisaajan ei tarvitse täyttää kilometrikorvauslomakkeita, kilpailuttaa korjauksia, huoltoja ja hankintaa, huolehtia auton myynnistä tai käydä läpi kymmeniä tositteita toisensa jälkeen.

ei edellytä kattavaa asiantuntemusta

Tiedätkö, mikä on oikea hinta autosi jakopäähihnan korjauksesta? Tai kun vahinko sattuu, mikä on kustannustehokkain tiepalvelu? Entä mistä renkaat on järkevintä hankkia? LeasePlan tietää – ja varmistaa puolestasi rivi riviltä, että autoilusi kustannukset ovat järkeviä. Pieni yrittäjä hyötyy hinnassa myös LeasePlanin kilpailutusvolyymistä.

on arvoisesi menopeli

Leasing-työsuhdeauto voi olla pieni ja näppärä tai pramea ja ylellinen, mutta ainakin se on luotettava: auton korjauksesta ei tule yrityksen säästökohdetta kun se kuuluu huoltoleasing-sopimushintaan. Leasing-autot ovat usein hyvin varusteltuja, sillä lisävarusteiden kustannus on hyvin kohtuullinen jyvittyessään tasaisesti pitoajan kaikille kuukausille. Ansaitset auton, jota on ilo ajaa ja palvelut, jotka aidosti helpottavat arkeasi.

Kaipaatko vielä numeroita päätöksenteon tueksi tai autoedusta neuvottelemisen avuksi? Myyntimme tekee sinulle mielellään tarpeisiisi yksilöidyn tarjouksen. Se ei vielä sido mihinkään. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

jaa:

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.

 

Lue myös

Uusi BMW 3-sarjan sedan – laadukas työsuhdeauto

Oman segmenttinsä mittapuu, BMW 3-sarja, on uudistusten ansiosta jälleen yksi automaailman houkuttelevimmista autoista. Suosituimpien leasing-autojen joukossa vuosi toisensa jälkeen olevalla autolla on kuitenkin myös odotuksia lunastettavana. LeasePlanin huoltoleasing on vaivaton tapa hankkia alle uutuusmalli.

Faktaa työsuhdeautoilusta 08.03.2019

Hyödynnä veroetu hankkimalla työsuhdeauto vielä tänä vuonna

Hankkimalla työsuhdeauton käyttöösi vielä vuoden 2018 puolella, kuittaat itsellesi pienemmän verotusarvon jo vuodelle 2021. Auton kolmantena käyttövuonna tämä tarkoittaa jo satasien säästöä. LeasePlanin asiantuntijat etsivät allesi uuden, turvallisen auton nopeasti ja luotettavasti. 

Faktaa työsuhdeautoilusta 04.12.2018

Kaikki pakettiauton leasingista

Tarvitsetko työssäsi pakettiautoa? Pakettiauton leasing on omistamista vaivattomampi, huolettomampi ja helpommin budjetoitava ratkaisu. Se sopii kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat käyttöönsä 1–500 pakettiautoa. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia – ole hyvä!

Faktaa työsuhdeautoilusta 28.09.2018

Mitä koeajossa on otettava huomioon?

Sisätilat, vaihteisto, toiminnallisuudet, näkyvyys… Mihin seikkoihin työsuhdeautoilijan tulisi kiinnittää huomio uutta autoa koeajaessaan?

Faktaa työsuhdeautoilusta 06.09.2018