Uusi BMW 3-sarjan sedan – laadukas työsuhdeauto

Faktaa työsuhdeautoilusta 08.03.2019

jaa:

Oman segmenttinsä mittapuu, BMW 3-sarja, on uudistusten ansiosta jälleen yksi automaailman houkuttelevimmista autoista. Suosituimpien leasing-autojen joukossa vuosi toisensa jälkeen olevalla autolla on kuitenkin myös odotuksia lunastettavana. LeasePlanin huoltoleasing on vaivaton tapa hankkia alle uutuusmalli.

BMW 3-sarjan laadun tunnistaa

Automaailmassa merkittävien uudistusten on tapana tulla ensin valmistajien lippulaivamalleihin, joista ne siirtyvät hiljalleen myös muuhun valikoimaan. 3-sarjan BMW:n tapauksessa uudistukset kohdistuvat 5-sarjan tavoin teknologisiin kehitysaskeliin, mutta myös ulkonäköön ja sisätiloihin. Teknologiauudistukset näkyvät pääosin mittariston digitalisoinnissa ja ajoa avustavissa ominaisuuksissa. Uudessa 3-sarjalaisessa on mm. ominaisuus, jonka avulla autolla voi peruuttaa autopilotilla jopa 50 metriä.

Ulkopuoleen uusi 3-sarjalainen on puolestaan saanut sporttisempaa ilmettä muun muassa täysin uusien takavalojen muodossa ja edessä on nyt laservalot. Sisätilojen uudistukset ovat perua 5-sarjasta ja näkyvät pääosin kahdessa digitaalisessa näytössä ja muutoksilla kojelaudassa, sekä keskikonsolissa.

BMW 3-sarja on täynnä ajamisen iloa

G20-tunnusta kantava uusi BMW 3-sarjalainen on kasvattanut kokoaan joka suuntaan, mutta onnistui silti laihtumaan edeltäjäänsä nähden 55 kiloa. Seitsemännen sukupolven 3-sarjalainen on siis kooltaan isompi kuin parikymmentä vuotta vanhempi 5-sarjalainen.

Uudistuksista huolimatta auto on onnistunut säilyttämään tunnistettavat ominaispiirteensä ja koeajolla auton juuret tuntuvat kuljettajan hymyssä asti. 50:50-painojakauma takaa hyvän ajettavuuden ja ajotuntuma onkin BMW:lle ominaisen tunnollinen ja tarkka.

Alusta on esiasetuksiltaan säädetty ajamista varten unohtamatta kuitenkaan mukavuutta. Kokonaisuus muodostaa tasapainoisen ajokokemuksen, jonka ansiosta auto sopii niin arkiajoon kuin vauhdikkaampaankin menoon. Tästä jos jostain tunnistaa aidon BMW:n.

Lue uuden BMW 3-sarjan koko koeajoartikkeli tästä. 

BMW 3-sarjan sedan leasing-autoksi

Leasing on auton omistamista vaivattomampi, huolettomampi ja helpommin budjetoitava ratkaisu. Se sopii kaikille yrityksille, joilla on tarve 1–500 työsuhde- tai tuotantoautolle. Kuukausittainen leasing-vuokra on joka kuukausi saman suuruinen, mutta sisältää silti kaikki palvelut, joita autoilussa tarvitset. Huoltoleasing on siis helppo, vaivaton ja kustannuksiltaan ennakoitava autoilun ratkaisu, jolla voit varmistaa, että käytössäsi on aina toimiva ja hyväkuntoinen auto.
 
Henkilöauton huoltoleasing-vuokraan sisältyvät 
• Määräaikaishuollot
• Tekniset korjaukset
• Sijaisautopalvelu määräaikaishuoltojen ajaksi
• Renkaat ja renkaiden vaihto
• Liikenne- ja kaskovakuutus
• 24/7-tiepalvelu

Pyydä tarjous

Voit olla myös suoraan yhteydessä palveluasiantuntija Timo Loimarantaan, joka auttaa sinua 1-10 auton huoltoleasing-sopimuksiin liittyvissä asioissa.

+358 207 420 910
myyntipalvelu@leaseplan.fi

Lue lisää artikkelistamme mitä huoltoleasing-auton vuokrahinta pitää sisällään?
 
Lue lisää artikkelistamme näin neuvottelet itsellesi työsuhdeauton 
 
Lue lisää artikkelistamme miksi yrityksen kannattaa liisata eikä omistaa työsuhdeauto?

Kannattaa myös lukea maksuton yksittäisen auton huoltoleasing-opas  

jaa:

Lue myös

Pakettiauton varustelun ABC

Pakettiauton varustelulla saavutetaan merkittäviä hyötyjä yrityksen koosta riippumatta. Näin se käy!

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

Kaikki pakettiauton leasingista

Monelle yritykselle pakettiauto on yksi tärkeimmistä työvälineistä: jos auto seisoo, työt seisovat. Leasingin avulla saat auton sekä kaikki sen palvelut – korjauksista ja sijaisautoista vakuutuksiin – yhdellä, kiinteällä kuukausihinnalla. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia. Tutustu sisältöihin alta!

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

Ajoneuvojen päästömittaukset menevät uusiksi – tätä tarkoittaa WLTP

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen mittaustapa muuttuu. Uusi tapa WLTP on entistä tiukempi, mikä tarkoittaa sitä, että päästölukemat nousevat. Ensimmäisenä uuteen mittaustapaan siirtyivät henkilöautot, nyt vuorossa ovat pakettiautot. Siirtymäaika on parhaillaan menossa, mutta vaikutukset esimerkiksi autoverotuksen lopulliseen muotoon ovat vielä epäselviä.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019

Uutta WLTP-päästömittaustapaa aletaan soveltaa myös pakettiautoihin

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen uusi mittaustapa WLTP laajenee koskemaan myös pakettiautoja. Tämä tarkoittaa ajoneuvokohtaisten CO2-lukemien nousua, mikä puolestaan nostaa autoveroa. Uusi pakettiauto kannattaakin tilata hyvissä ajoin ennen kuin muutokset syyskuussa astuvat voimaan.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019