Uusi BMW 3-sarjan sedan – laadukas työsuhdeauto

Faktaa työsuhdeautoilusta 08.03.2019

jaa:

Oman segmenttinsä mittapuu, BMW 3-sarja, on uudistusten ansiosta jälleen yksi automaailman houkuttelevimmista autoista. Suosituimpien leasing-autojen joukossa vuosi toisensa jälkeen olevalla autolla on kuitenkin myös odotuksia lunastettavana. LeasePlanin huoltoleasing on vaivaton tapa hankkia alle uutuusmalli.

BMW 3-sarjan laadun tunnistaa

Automaailmassa merkittävien uudistusten on tapana tulla ensin valmistajien lippulaivamalleihin, joista ne siirtyvät hiljalleen myös muuhun valikoimaan. 3-sarjan BMW:n tapauksessa uudistukset kohdistuvat 5-sarjan tavoin teknologisiin kehitysaskeliin, mutta myös ulkonäköön ja sisätiloihin. Teknologiauudistukset näkyvät pääosin mittariston digitalisoinnissa ja ajoa avustavissa ominaisuuksissa. Uudessa 3-sarjalaisessa on mm. ominaisuus, jonka avulla autolla voi peruuttaa autopilotilla jopa 50 metriä.

Ulkopuoleen uusi 3-sarjalainen on puolestaan saanut sporttisempaa ilmettä muun muassa täysin uusien takavalojen muodossa ja edessä on nyt laservalot. Sisätilojen uudistukset ovat perua 5-sarjasta ja näkyvät pääosin kahdessa digitaalisessa näytössä ja muutoksilla kojelaudassa, sekä keskikonsolissa.

BMW 3-sarja on täynnä ajamisen iloa

G20-tunnusta kantava uusi BMW 3-sarjalainen on kasvattanut kokoaan joka suuntaan, mutta onnistui silti laihtumaan edeltäjäänsä nähden 55 kiloa. Seitsemännen sukupolven 3-sarjalainen on siis kooltaan isompi kuin parikymmentä vuotta vanhempi 5-sarjalainen.

Uudistuksista huolimatta auto on onnistunut säilyttämään tunnistettavat ominaispiirteensä ja koeajolla auton juuret tuntuvat kuljettajan hymyssä asti. 50:50-painojakauma takaa hyvän ajettavuuden ja ajotuntuma onkin BMW:lle ominaisen tunnollinen ja tarkka.

Alusta on esiasetuksiltaan säädetty ajamista varten unohtamatta kuitenkaan mukavuutta. Kokonaisuus muodostaa tasapainoisen ajokokemuksen, jonka ansiosta auto sopii niin arkiajoon kuin vauhdikkaampaankin menoon. Tästä jos jostain tunnistaa aidon BMW:n.

Lue uuden BMW 3-sarjan koko koeajoartikkeli tästä. 

BMW 3-sarjan sedan leasing-autoksi

Leasing on auton omistamista vaivattomampi, huolettomampi ja helpommin budjetoitava ratkaisu. Se sopii kaikille yrityksille, joilla on tarve 1–500 työsuhde- tai tuotantoautolle. Kuukausittainen leasing-vuokra on joka kuukausi saman suuruinen, mutta sisältää silti kaikki palvelut, joita autoilussa tarvitset. Huoltoleasing on siis helppo, vaivaton ja kustannuksiltaan ennakoitava autoilun ratkaisu, jolla voit varmistaa, että käytössäsi on aina toimiva ja hyväkuntoinen auto.
 
Henkilöauton huoltoleasing-vuokraan sisältyvät 
• Määräaikaishuollot
• Tekniset korjaukset
• Sijaisautopalvelu määräaikaishuoltojen ajaksi
• Renkaat ja renkaiden vaihto
• Liikenne- ja kaskovakuutus
• 24/7-tiepalvelu

Pyydä tarjous

Voit olla myös suoraan yhteydessä palveluasiantuntijoihimme Inna Güntheriin ja Timo Loimarantaan, jotka auttavat sinua 1-10 auton huoltoleasing-sopimuksiin liittyvissä asioissa.

+358 207 420 910
myyntipalvelu@leaseplan.fi

Lue lisää artikkelistamme mitä huoltoleasing-auton vuokrahinta pitää sisällään?
 
Lue lisää artikkelistamme näin neuvottelet itsellesi työsuhdeauton 
 
Lue lisää artikkelistamme miksi yrityksen kannattaa liisata eikä omistaa työsuhdeauto?

Kannattaa myös lukea maksuton yksittäisen auton huoltoleasing-opas  

jaa:

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.

 

Lue myös

Hyödynnä veroetu hankkimalla työsuhdeauto vielä tänä vuonna

Hankkimalla työsuhdeauton käyttöösi vielä vuoden 2018 puolella, kuittaat itsellesi pienemmän verotusarvon jo vuodelle 2021. Auton kolmantena käyttövuonna tämä tarkoittaa jo satasien säästöä. LeasePlanin asiantuntijat etsivät allesi uuden, turvallisen auton nopeasti ja luotettavasti. 

Faktaa työsuhdeautoilusta 04.12.2018

Kaikki pakettiauton leasingista

Tarvitsetko työssäsi pakettiautoa? Pakettiauton leasing on omistamista vaivattomampi, huolettomampi ja helpommin budjetoitava ratkaisu. Se sopii kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat käyttöönsä 1–500 pakettiautoa. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia – ole hyvä!

Faktaa työsuhdeautoilusta 28.09.2018

Mitä koeajossa on otettava huomioon?

Sisätilat, vaihteisto, toiminnallisuudet, näkyvyys… Mihin seikkoihin työsuhdeautoilijan tulisi kiinnittää huomio uutta autoa koeajaessaan?

Faktaa työsuhdeautoilusta 06.09.2018