Tiedätkö, mitä autoilu yrityksessäsi todella maksaa?

Faktaa työsuhdeautoilusta 16.01.2018

jaa:

Olemme selvittäneet, että vain 18 % yrityspäättäjistä tietää yritysautoilun todelliset kulut.

Yrityksen autoilun hintaa arvioidessasi tulit varmaankin ajatelleeksi auton hankintahintaa tai rahoituksen maksuerää ja polttoainekustannuksia, mutta otitko huomioon…

...auton arvon aleneman?

Auton arvon alenema on yritysautoilun suurin yksittäinen kustannus. Omistusauton kohdalla se on myös hyvin vaikeasti ennustettavissa ja realisoituu vasta myyntihetkellä.

Huoltoleasing-auton arvon alenema sisältyy kuukausittaiseen leasing-vuokraan. LeasePlan kantaa jäännösarvoon liittyvän riskin eikä sinun tarvitse huolehtia auton myymisestä.

>> Lue lisää siitä, mikä vaikuttaa auton arvon alenemiseen

...yllättävien teknisten vikojen ja huoltojen aiheuttamat kustannukset?

Omistusauton korjaamisesta tai huoltamisesta tulee lasku huoltamolta. Tämän lisäksi kustannuksia koituu sijaisauton käytöstä ja mahdollisesti myös auton hinauksesta. Huoltoleasingin kuukausihinta puolestaan pitää sisällään huollot, korjaukset, sijaisauton käytön sekä 24/7 tiepalvelun.

>> Lue, mitä muuta huoltoleasing-sopimus sisältää

...renkaiden vaihdon ja hankinnan hinnan?

Suomalainen tarvitsee autoonsa kahdet renkaat, mikä tarkoittaa renkaanvaihtoa kahdesti vuodessa. Huoltoleasing-sopimuksen hintaan kuuluvat kaikki renkaat ja niiden vaihto, ja lisähinnasta saat palveluun mukaan myös niiden säilytyksen.

...hallintokulut?

Autoilun kymmenet ja kymmenet vuosittaiset tositteet ovat hallinnollinen taakka – etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille. Aiemmin mainittujen laskujen lisäksi yrityksen autoilun tositepinkkaan kuuluvat myös vakuutukset, polttoaineet ja auton pesut. Liikenne- ja kaskovakuutukset sisältyvät huoltoleasingin hintaan ja halutessasi voit sopia kanssamme myös polttoainekortista ja auton pesuista. Kun valitset huoltoleasingin,  autoilun kulut kootaan yhdelle laskulle.

...autoasioiden hoitoon kuluvan ajan?

Ajallesi on taatusti tuottavampaa käyttöä kuin autoiluun liittyvän kuitti-, sopimus- tai kilpailutusrumban hoitaminen. Meille voit ulkoistaa kaiken autoiluun liittyvän huolen ja vaivan luotettavasti: 600:sta asiakasyrityksestämme ja 22 500 kuljettaja-asiakkaastamme 98 % suosittelisi meitä myös muille yrityksille.

 

Kiinnostaako helpompi ja vaivattomampi autoilu? Ota yhteyttä – olemme mielellämme avuksi.

jaa:

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.

 

Lue myös

Uusi BMW 3-sarjan sedan – laadukas työsuhdeauto

Oman segmenttinsä mittapuu, BMW 3-sarja, on uudistusten ansiosta jälleen yksi automaailman houkuttelevimmista autoista. Suosituimpien leasing-autojen joukossa vuosi toisensa jälkeen olevalla autolla on kuitenkin myös odotuksia lunastettavana. LeasePlanin huoltoleasing on vaivaton tapa hankkia alle uutuusmalli.

Faktaa työsuhdeautoilusta 08.03.2019

Hyödynnä veroetu hankkimalla työsuhdeauto vielä tänä vuonna

Hankkimalla työsuhdeauton käyttöösi vielä vuoden 2018 puolella, kuittaat itsellesi pienemmän verotusarvon jo vuodelle 2021. Auton kolmantena käyttövuonna tämä tarkoittaa jo satasien säästöä. LeasePlanin asiantuntijat etsivät allesi uuden, turvallisen auton nopeasti ja luotettavasti. 

Faktaa työsuhdeautoilusta 04.12.2018

Kaikki pakettiauton leasingista

Tarvitsetko työssäsi pakettiautoa? Pakettiauton leasing on omistamista vaivattomampi, huolettomampi ja helpommin budjetoitava ratkaisu. Se sopii kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat käyttöönsä 1–500 pakettiautoa. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia – ole hyvä!

Faktaa työsuhdeautoilusta 28.09.2018

Mitä koeajossa on otettava huomioon?

Sisätilat, vaihteisto, toiminnallisuudet, näkyvyys… Mihin seikkoihin työsuhdeautoilijan tulisi kiinnittää huomio uutta autoa koeajaessaan?

Faktaa työsuhdeautoilusta 06.09.2018