Tiedätkö, mitä autoilu yrityksessäsi todella maksaa?

Faktaa työsuhdeautoilusta 16.01.2018

jaa:

Olemme selvittäneet, että vain 18 % yrityspäättäjistä tietää yritysautoilun todelliset kulut.

Yrityksen autoilun hintaa arvioidessasi tulit varmaankin ajatelleeksi auton hankintahintaa tai rahoituksen maksuerää ja polttoainekustannuksia, mutta otitko huomioon…

...auton arvon aleneman?

Auton arvon alenema on yritysautoilun suurin yksittäinen kustannus. Omistusauton kohdalla se on myös hyvin vaikeasti ennustettavissa ja realisoituu vasta myyntihetkellä.

Huoltoleasing-auton arvon alenema sisältyy kuukausittaiseen leasing-vuokraan. LeasePlan kantaa jäännösarvoon liittyvän riskin eikä sinun tarvitse huolehtia auton myymisestä.

>> Lue lisää siitä, mikä vaikuttaa auton arvon alenemiseen

...yllättävien teknisten vikojen ja huoltojen aiheuttamat kustannukset?

Omistusauton korjaamisesta tai huoltamisesta tulee lasku huoltamolta. Tämän lisäksi kustannuksia koituu sijaisauton käytöstä ja mahdollisesti myös auton hinauksesta. Huoltoleasingin kuukausihinta puolestaan pitää sisällään huollot, korjaukset, sijaisauton käytön sekä 24/7 tiepalvelun.

>> Lue, mitä muuta huoltoleasing-sopimus sisältää

...renkaiden vaihdon ja hankinnan hinnan?

Suomalainen tarvitsee autoonsa kahdet renkaat, mikä tarkoittaa renkaanvaihtoa kahdesti vuodessa. Huoltoleasing-sopimuksen hintaan kuuluvat kaikki renkaat ja niiden vaihto, ja lisähinnasta saat palveluun mukaan myös niiden säilytyksen.

...hallintokulut?

Autoilun kymmenet ja kymmenet vuosittaiset tositteet ovat hallinnollinen taakka – etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille. Aiemmin mainittujen laskujen lisäksi yrityksen autoilun tositepinkkaan kuuluvat myös vakuutukset, polttoaineet ja auton pesut. Liikenne- ja kaskovakuutukset sisältyvät huoltoleasingin hintaan ja halutessasi voit sopia kanssamme myös polttoainekortista ja auton pesuista. Kun valitset huoltoleasingin,  autoilun kulut kootaan yhdelle laskulle.

...autoasioiden hoitoon kuluvan ajan?

Ajallesi on taatusti tuottavampaa käyttöä kuin autoiluun liittyvän kuitti-, sopimus- tai kilpailutusrumban hoitaminen. Meille voit ulkoistaa kaiken autoiluun liittyvän huolen ja vaivan luotettavasti: 600:sta asiakasyrityksestämme ja 22 500 kuljettaja-asiakkaastamme 98 % suosittelisi meitä myös muille yrityksille.

 

Kiinnostaako helpompi ja vaivattomampi autoilu? Ota yhteyttä – olemme mielellämme avuksi.

jaa:

Lue myös

Pakettiauton varustelun ABC

Pakettiauton varustelulla saavutetaan merkittäviä hyötyjä yrityksen koosta riippumatta. Näin se käy!

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

Kaikki pakettiauton leasingista

Monelle yritykselle pakettiauto on yksi tärkeimmistä työvälineistä: jos auto seisoo, työt seisovat. Leasingin avulla saat auton sekä kaikki sen palvelut – korjauksista ja sijaisautoista vakuutuksiin – yhdellä, kiinteällä kuukausihinnalla. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia. Tutustu sisältöihin alta!

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

Ajoneuvojen päästömittaukset menevät uusiksi – tätä tarkoittaa WLTP

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen mittaustapa muuttuu. Uusi tapa WLTP on entistä tiukempi, mikä tarkoittaa sitä, että päästölukemat nousevat. Ensimmäisenä uuteen mittaustapaan siirtyivät henkilöautot, nyt vuorossa ovat pakettiautot. Siirtymäaika on parhaillaan menossa, mutta vaikutukset esimerkiksi autoverotuksen lopulliseen muotoon ovat vielä epäselviä.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019

Uutta WLTP-päästömittaustapaa aletaan soveltaa myös pakettiautoihin

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen uusi mittaustapa WLTP laajenee koskemaan myös pakettiautoja. Tämä tarkoittaa ajoneuvokohtaisten CO2-lukemien nousua, mikä puolestaan nostaa autoveroa. Uusi pakettiauto kannattaakin tilata hyvissä ajoin ennen kuin muutokset syyskuussa astuvat voimaan.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019