Pakettiauton varustelun ABC

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

jaa:

Pakettiauton varustelulla saavutetaan merkittäviä hyötyjä yrityksen koosta riippumatta. Näin se käy!

Suunnittele pakettiauton varustelu hyvin


Pakettiauton varustelun suunnittelu tehdään aina ajoneuvokohtaisesti perustuen yrityksen ja auton käyttäjän tarpeisiin. Leasing-pakettiautoihin voidaan asentaa esimerkiksi:

  • hyllyjärjestelmiä
  • inverttereitä
  • liikuteltavia vinssejä
  • lisätyövaloja
  • kiinteät varoitusvalot

Suuremmissa yrityksissä varustelu kannattaa suunnitella yhdessä auton käyttäjien kanssa niin, että sama standardoitu varustelu on käytössä mahdollisimman monessa autossa. Näin varmistetaan, että kustannukset pysyvät hallussa ja autoja voi tarvittaessa vaihtaa keskenään.


Miksi pakettiauton varustelu kannattaa?


Suurin hyöty syntyy pakettiauton käytettävyyden parantumisesta: tiedetään tarkalleen, missä mitkäkin mutterit ja liittimet sijaitsevat, kun ne ovat omissa niille tarkoitetuissa lokeroissaan. Työaika tehostuu niin työntekijän, työnantajan kuin asiakkaankin näkökulmasta. Hyvä leasingauton varustelu ja siisti työtila ovat myös työturvallisuuden kannalta tärkeitä, kun terävät työkalut ja tarvikkeet eivät pyöri irrallaan lattialla. 


Voiko leasing-pakettiauton varustella?


Kyllä, LeasePlanin leasingautot voidaan varustella asiakkaan toiveiden mukaan. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat huomioimaan sekä työntekemiseen että liiketoimintaan liittyvät seikat. Suunnittelu ei maksa mitään. Kumppaniverkostomme kautta pystymme toteuttamaan vaativammatkin varustelut sekä auton perusvarustelut vaneroinnista ja vetokoukusta lähtien. Palvelu on vaivaton: LeasePlan koordinoi, kilpailuttaa ja tekee ratkaisut asiakkaan puolesta.


Onko varustelu kallista?


Varustelun ei tarvitse olla kallista ja se voidaan liittää osaksi leasingvuokraa. Varustelussa kannattaa valita kestävät tuotteet, joita voidaan tarvittaessa hyödyntää uudelleen seuraavassakin leasingautossa. Tällöin säästetään parhaimmillaan tuhansia euroja. Auto, myös leasingauto, kannattaa viimeistellä oman brändin mukaisin teippauksin. Kustannus on pieni, mutta päivittäinen näkyvyys suuri. 

 

 

Tarvitsetko työssäsi pakettiautoa? Pakettiauton huoltoleasing on helppo, vaivaton ja riskitön tapa järjestää yrityksen tuotantoautoasiat. Lue lisää maksuttomasta Pakettiauton leasing -pikaoppaastamme!

jaa:

Lue myös

Kaikki pakettiauton leasingista

Monelle yritykselle pakettiauto on yksi tärkeimmistä työvälineistä: jos auto seisoo, työt seisovat. Leasingin avulla saat auton sekä kaikki sen palvelut – korjauksista ja sijaisautoista vakuutuksiin – yhdellä, kiinteällä kuukausihinnalla. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia. Tutustu sisältöihin alta!

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

Ajoneuvojen päästömittaukset menevät uusiksi – tätä tarkoittaa WLTP

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen mittaustapa muuttuu. Uusi tapa WLTP on entistä tiukempi, mikä tarkoittaa sitä, että päästölukemat nousevat. Ensimmäisenä uuteen mittaustapaan siirtyivät henkilöautot, nyt vuorossa ovat pakettiautot. Siirtymäaika on parhaillaan menossa, mutta vaikutukset esimerkiksi autoverotuksen lopulliseen muotoon ovat vielä epäselviä.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019

Uutta WLTP-päästömittaustapaa aletaan soveltaa myös pakettiautoihin

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen uusi mittaustapa WLTP laajenee koskemaan myös pakettiautoja. Tämä tarkoittaa ajoneuvokohtaisten CO2-lukemien nousua, mikä puolestaan nostaa autoveroa. Uusi pakettiauto kannattaakin tilata hyvissä ajoin ennen kuin muutokset syyskuussa astuvat voimaan.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019