Pakettiauton varustelun ABC

Faktaa työsuhdeautoilusta 01.09.2018

jaa:

Pakettiauton varustelulla saavutetaan merkittäviä hyötyjä yrityksen koosta riippumatta. Näin se käy!

Suunnittele pakettiauton varustelu hyvin


Pakettiauton varustelun suunnittelu tehdään aina ajoneuvokohtaisesti perustuen yrityksen ja auton käyttäjän tarpeisiin. Leasing-pakettiautoihin voidaan asentaa esimerkiksi:

  • hyllyjärjestelmiä
  • inverttereitä
  • liikuteltavia vinssejä
  • lisätyövaloja
  • kiinteät varoitusvalot

Suuremmissa yrityksissä varustelu kannattaa suunnitella yhdessä auton käyttäjien kanssa niin, että sama standardoitu varustelu on käytössä mahdollisimman monessa autossa. Näin varmistetaan, että kustannukset pysyvät hallussa ja autoja voi tarvittaessa vaihtaa keskenään.


Miksi pakettiauton varustelu kannattaa?


Suurin hyöty syntyy pakettiauton käytettävyyden parantumisesta: tiedetään tarkalleen, missä mitkäkin mutterit ja liittimet sijaitsevat, kun ne ovat omissa niille tarkoitetuissa lokeroissaan. Työaika tehostuu niin työntekijän, työnantajan kuin asiakkaankin näkökulmasta. Hyvä leasingauton varustelu ja siisti työtila ovat myös työturvallisuuden kannalta tärkeitä, kun terävät työkalut ja tarvikkeet eivät pyöri irrallaan lattialla. 


Voiko leasing-pakettiauton varustella?


Kyllä, LeasePlanin leasingautot voidaan varustella asiakkaan toiveiden mukaan. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat huomioimaan sekä työntekemiseen että liiketoimintaan liittyvät seikat. Suunnittelu ei maksa mitään. Kumppaniverkostomme kautta pystymme toteuttamaan vaativammatkin varustelut sekä auton perusvarustelut vaneroinnista ja vetokoukusta lähtien. Palvelu on vaivaton: LeasePlan koordinoi, kilpailuttaa ja tekee ratkaisut asiakkaan puolesta.


Onko varustelu kallista?


Varustelun ei tarvitse olla kallista ja se voidaan liittää osaksi leasingvuokraa. Varustelussa kannattaa valita kestävät tuotteet, joita voidaan tarvittaessa hyödyntää uudelleen seuraavassakin leasingautossa. Tällöin säästetään parhaimmillaan tuhansia euroja. Auto, myös leasingauto, kannattaa viimeistellä oman brändin mukaisin teippauksin. Kustannus on pieni, mutta päivittäinen näkyvyys suuri. 

 

 

Tarvitsetko työssäsi pakettiautoa? Pakettiauton huoltoleasing on helppo, vaivaton ja riskitön tapa järjestää yrityksen tuotantoautoasiat. Lue lisää maksuttomasta Pakettiauton leasing -pikaoppaastamme!

jaa:

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.

 

Lue myös

Uusi BMW 3-sarjan sedan – laadukas työsuhdeauto

Oman segmenttinsä mittapuu, BMW 3-sarja, on uudistusten ansiosta jälleen yksi automaailman houkuttelevimmista autoista. Suosituimpien leasing-autojen joukossa vuosi toisensa jälkeen olevalla autolla on kuitenkin myös odotuksia lunastettavana. LeasePlanin huoltoleasing on vaivaton tapa hankkia alle uutuusmalli.

Faktaa työsuhdeautoilusta 08.03.2019

Hyödynnä veroetu hankkimalla työsuhdeauto vielä tänä vuonna

Hankkimalla työsuhdeauton käyttöösi vielä vuoden 2018 puolella, kuittaat itsellesi pienemmän verotusarvon jo vuodelle 2021. Auton kolmantena käyttövuonna tämä tarkoittaa jo satasien säästöä. LeasePlanin asiantuntijat etsivät allesi uuden, turvallisen auton nopeasti ja luotettavasti. 

Faktaa työsuhdeautoilusta 04.12.2018

Kaikki pakettiauton leasingista

Tarvitsetko työssäsi pakettiautoa? Pakettiauton leasing on omistamista vaivattomampi, huolettomampi ja helpommin budjetoitava ratkaisu. Se sopii kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat käyttöönsä 1–500 pakettiautoa. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia – ole hyvä!

Faktaa työsuhdeautoilusta 28.09.2018

Mitä koeajossa on otettava huomioon?

Sisätilat, vaihteisto, toiminnallisuudet, näkyvyys… Mihin seikkoihin työsuhdeautoilijan tulisi kiinnittää huomio uutta autoa koeajaessaan?

Faktaa työsuhdeautoilusta 06.09.2018