Pakettiauton varustelu – säästä tuhansia hyödyntämällä vanhaa

Faktaa työsuhdeautoilusta 09.01.2018

jaa:

Älä suotta pulita pitkää penniä pakettiautosi varusteluista. Jos yritykseltänne löytyy jo tarpeita palvelevat varusteet, voi ne edullisesti siirtää uuteen pakettiautoon. Lue, kuinka helppoa se meidän avullamme on.

Vanhat varusteet ovat käytännössä ilmaiset

Tiesitkö, että täysin uudet varusteet saattavat maksaa jopa kolmanneksen pakettiauton hinnasta? Tämä tarkoittaa kokonaisuudessaan 7 000–10 000 euron rahallista lisäsatsausta. Yrityksiltä usein kuitenkin löytyy täysin käyttökelpoisia varusteita entuudestaan vanhoista autoistaan – miksi siis turhanpäiten vaihtaa uuteen?

Vanhojen varusteiden siirtämisen kustannusarvio on noin tuhat euroa. Itse varusteet ovat käytännössä ilmaiset.

- Kahden samanlaisen ja samalla sopimussisällöllä olevan pakettiauton kuukausivuokraan tulee 160 euron ero. Jos jo käytössä olleita varusteita voidaan käyttää uudessa hankittavassa pakettiautossa neljän vuoden ajan, yritys säästää yli 7 500 euroa, toteaa LeasePlan Finland Oy:n teknisten asiantuntijapalveluiden päällikkö Heikki Helevä.

Varustelu vaatii ammattimaista otetta ja yrityksen tarpeiden ymmärtämistä

Pakettiautojen varustelu on mahdollista räätälöidä täysin yrityksen tarpeisiin sopivaksi. Autoihin voidaan rakentaa kustomoituja hyllyjärjestelmiä, lisävalaistusta, työkalukaappeja, reikälevyjä ja astinlevyjä. Katolle voidaan asentaa kiinteät varoitusvilkut ja kattotelineet erikoisiakin tavarakuljetuksia varten. Autoissa voi myös olla inverttereitä tai liikuteltavia vinssejä.

Meille LeasePlanilla on ensisijaisen tärkeää, että jokainen meiltä liisattu hyötyajoneuvo vastaa asiakasyrityksen tarpeisiin. Siksi jokaisen pakettiauton varustelu suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa – jo olemassa olevat varusteet hyödyntäen.

Kumppaninamme toimii Verhoomo Sorsa, jolla on yli 30 vuoden kokemus hyötyajoneuvojen varusteluista. Katso tarkemmin videolta:

Oletko pakettiautoa vailla vai kaipaako vanha jo päivitystä? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopivin vaihtoehto.

jaa:

Lue myös

Pakettiauton varustelun ABC

Pakettiauton varustelulla saavutetaan merkittäviä hyötyjä yrityksen koosta riippumatta. Näin se käy!

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

Kaikki pakettiauton leasingista

Monelle yritykselle pakettiauto on yksi tärkeimmistä työvälineistä: jos auto seisoo, työt seisovat. Leasingin avulla saat auton sekä kaikki sen palvelut – korjauksista ja sijaisautoista vakuutuksiin – yhdellä, kiinteällä kuukausihinnalla. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia. Tutustu sisältöihin alta!

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

Ajoneuvojen päästömittaukset menevät uusiksi – tätä tarkoittaa WLTP

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen mittaustapa muuttuu. Uusi tapa WLTP on entistä tiukempi, mikä tarkoittaa sitä, että päästölukemat nousevat. Ensimmäisenä uuteen mittaustapaan siirtyivät henkilöautot, nyt vuorossa ovat pakettiautot. Siirtymäaika on parhaillaan menossa, mutta vaikutukset esimerkiksi autoverotuksen lopulliseen muotoon ovat vielä epäselviä.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019

Uutta WLTP-päästömittaustapaa aletaan soveltaa myös pakettiautoihin

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen uusi mittaustapa WLTP laajenee koskemaan myös pakettiautoja. Tämä tarkoittaa ajoneuvokohtaisten CO2-lukemien nousua, mikä puolestaan nostaa autoveroa. Uusi pakettiauto kannattaakin tilata hyvissä ajoin ennen kuin muutokset syyskuussa astuvat voimaan.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019