Pakettiauton varustelu – säästä tuhansia hyödyntämällä vanhaa

Faktaa työsuhdeautoilusta 09.01.2018

jaa:

Älä suotta pulita pitkää penniä pakettiautosi varusteluista. Jos yritykseltänne löytyy jo tarpeita palvelevat varusteet, voi ne edullisesti siirtää uuteen pakettiautoon. Lue, kuinka helppoa se meidän avullamme on.

Vanhat varusteet ovat käytännössä ilmaiset

Tiesitkö, että täysin uudet varusteet saattavat maksaa jopa kolmanneksen pakettiauton hinnasta? Tämä tarkoittaa kokonaisuudessaan 7 000–10 000 euron rahallista lisäsatsausta. Yrityksiltä usein kuitenkin löytyy täysin käyttökelpoisia varusteita entuudestaan vanhoista autoistaan – miksi siis turhanpäiten vaihtaa uuteen?

Vanhojen varusteiden siirtämisen kustannusarvio on noin tuhat euroa. Itse varusteet ovat käytännössä ilmaiset.

- Kahden samanlaisen ja samalla sopimussisällöllä olevan pakettiauton kuukausivuokraan tulee 160 euron ero. Jos jo käytössä olleita varusteita voidaan käyttää uudessa hankittavassa pakettiautossa neljän vuoden ajan, yritys säästää yli 7 500 euroa, toteaa LeasePlan Finland Oy:n teknisten asiantuntijapalveluiden päällikkö Heikki Helevä.

Varustelu vaatii ammattimaista otetta ja yrityksen tarpeiden ymmärtämistä

Pakettiautojen varustelu on mahdollista räätälöidä täysin yrityksen tarpeisiin sopivaksi. Autoihin voidaan rakentaa kustomoituja hyllyjärjestelmiä, lisävalaistusta, työkalukaappeja, reikälevyjä ja astinlevyjä. Katolle voidaan asentaa kiinteät varoitusvilkut ja kattotelineet erikoisiakin tavarakuljetuksia varten. Autoissa voi myös olla inverttereitä tai liikuteltavia vinssejä.

Meille LeasePlanilla on ensisijaisen tärkeää, että jokainen meiltä liisattu hyötyajoneuvo vastaa asiakasyrityksen tarpeisiin. Siksi jokaisen pakettiauton varustelu suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa – jo olemassa olevat varusteet hyödyntäen.

Kumppaninamme toimii Verhoomo Sorsa, jolla on yli 30 vuoden kokemus hyötyajoneuvojen varusteluista. Katso tarkemmin videolta:

Oletko pakettiautoa vailla vai kaipaako vanha jo päivitystä? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopivin vaihtoehto.

jaa:

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.

 

Lue myös

Kaikki pakettiauton leasingista

Tarvitsetko työssäsi pakettiautoa? Pakettiauton leasing on omistamista vaivattomampi, huolettomampi ja helpommin budjetoitava ratkaisu. Se sopii kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat käyttöönsä 1–500 pakettiautoa. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia – ole hyvä!

Faktaa työsuhdeautoilusta 26.03.2019

Uusi BMW 3-sarjan sedan – laadukas työsuhdeauto

Oman segmenttinsä mittapuu, BMW 3-sarja, on uudistusten ansiosta jälleen yksi automaailman houkuttelevimmista autoista. Suosituimpien leasing-autojen joukossa vuosi toisensa jälkeen olevalla autolla on kuitenkin myös odotuksia lunastettavana. LeasePlanin huoltoleasing on vaivaton tapa hankkia alle uutuusmalli.

Faktaa työsuhdeautoilusta 08.03.2019

Hyödynnä veroetu hankkimalla työsuhdeauto vielä tänä vuonna

Hankkimalla työsuhdeauton käyttöösi vielä vuoden 2018 puolella, kuittaat itsellesi pienemmän verotusarvon jo vuodelle 2021. Auton kolmantena käyttövuonna tämä tarkoittaa jo satasien säästöä. LeasePlanin asiantuntijat etsivät allesi uuden, turvallisen auton nopeasti ja luotettavasti. 

Faktaa työsuhdeautoilusta 04.12.2018

Mitä koeajossa on otettava huomioon?

Sisätilat, vaihteisto, toiminnallisuudet, näkyvyys… Mihin seikkoihin työsuhdeautoilijan tulisi kiinnittää huomio uutta autoa koeajaessaan?

Faktaa työsuhdeautoilusta 06.09.2018