Pakettiauton huoltoleasing on vaivaton vaihtoehto yrityksille

Faktaa työsuhdeautoilusta 04.09.2018

jaa:

Pakettiauton voi liisata siinä missä henkilöautonkin – autojen määrästä tai yrityksen koosta riippumatta.

Pakettiautojen ja muiden hyötyajoneuvojen liisaus mielletään usein vain suurille yrityksille sopivaksi ratkaisuksi – täysin turhaan. Tarjoamme yksittäisen ajoneuvon huoltoleasingin ja kaikki sen sisältämät palvelut myös pakettiautoon.

Ennakoi autoilun kustannukset ja aja huoletta

Huoltoleasingin myötä yllättävistä kuluista ja menoeristä ei tarvitse stressata, sillä huoltoliisatun pakettiauton vuokra on joka kuukausi saman kokoinen. Yritysautoilun kustannusten ennakointi ja alentaminen ovatkin ensiarvoisen tärkeitä kaikkien hyötyajoneuvojen kohdalla, sillä autot kuuluvat yleensä yrityksen liiketoiminnan ytimeen.

Liisaamalla yritys ei sido omaa pääomaansa auton omistamiseen, vaan maksaa vain käytöstä. Käytössä on aina paras mahdollinen auto, jolla on ilo ajaa.

Vaivatonta varustelua juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Pakettiautojen varustelu vaatii ammattimaista otetta ja asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrystä. Yritysten tarpeet voivat olla hyvin erilaisia: esimerkiksi pakettiautoihin voidaan asentaa hyllyjärjestelmiä, inverttereitä, liikuteltavia vinssejä, lisätyövaloja ja kiinteät varoitusvalot. 

Varustelun kustannus voi olla jopa kolmanneksen ajoneuvon hinnasta. Monta pakettiautoa hankkivaa pk-yrittäjää helpottaakin se, että huoltoleasing-pakettiautossa myös varusteista maksetaan osana leasing-vuokraa, tasaisesti koko leasing-sopimuksen ajan.

Jos yrityksellä on aiemmin ollut käytössään pakettiauto, on uudessa leasing-autossa mahdollista hyödyntää olemassa olevia, käytettyjä varusteita. 

Lue artikkelistamme, kuinka pakettiauton vanhoja varusteita hyödyntämällä voi säästää sievoisen summan.

Pidempi käyttöaika pienentää kuukausikustannuksia

Pakettiautojen ja muiden hyötyajoneuvojen käyttöajan optimointi on erittäin tärkeää, sillä ajoneuvojen elinkaari ulottuu jopa 6–15 vuoteen.

Hyötyajoneuvot on tehty kestämään ja palvelemaan liiketoimintaa käyttötarkoituksessaan parhaalla mahdollisella tavalla. Onkin kummallista, että hyötyajoneuvoja rahoitetaan usein 3–5 vuoden sopimuksilla. Useinkaan ei ole tarpeellista vaihtaa autoa niin tiheään. Asiantuntijamme auttavat mielellään myös auton käyttöiän optimoinnin kanssa.

Pakettiautoa vailla?

Katsotaan yhdessä, kuinka voimme tehdä sinun yrityksesi pakettiautojen käytöstä mahdollisimman vaivatonta. Ota yhteyttä!
 

Fakta: Mitä pakettiauton huoltoleasing-vuokraan sisältyy?

  • Määräaikaishuollot
  • Tekniset korjaukset
  • Sijaisautopalvelu määräaikaishuoltojen ajaksi
  • Renkaat ja renkaiden vaihto
  • Liikenne- ja kaskovakuutus
  • 24/7-tiepalvelu

 

jaa:

Lue myös

Pakettiauton varustelun ABC

Pakettiauton varustelulla saavutetaan merkittäviä hyötyjä yrityksen koosta riippumatta. Näin se käy!

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

Kaikki pakettiauton leasingista

Monelle yritykselle pakettiauto on yksi tärkeimmistä työvälineistä: jos auto seisoo, työt seisovat. Leasingin avulla saat auton sekä kaikki sen palvelut – korjauksista ja sijaisautoista vakuutuksiin – yhdellä, kiinteällä kuukausihinnalla. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia. Tutustu sisältöihin alta!

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

Ajoneuvojen päästömittaukset menevät uusiksi – tätä tarkoittaa WLTP

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen mittaustapa muuttuu. Uusi tapa WLTP on entistä tiukempi, mikä tarkoittaa sitä, että päästölukemat nousevat. Ensimmäisenä uuteen mittaustapaan siirtyivät henkilöautot, nyt vuorossa ovat pakettiautot. Siirtymäaika on parhaillaan menossa, mutta vaikutukset esimerkiksi autoverotuksen lopulliseen muotoon ovat vielä epäselviä.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019

Uutta WLTP-päästömittaustapaa aletaan soveltaa myös pakettiautoihin

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen uusi mittaustapa WLTP laajenee koskemaan myös pakettiautoja. Tämä tarkoittaa ajoneuvokohtaisten CO2-lukemien nousua, mikä puolestaan nostaa autoveroa. Uusi pakettiauto kannattaakin tilata hyvissä ajoin ennen kuin muutokset syyskuussa astuvat voimaan.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019