Pakettiauton huoltoleasing on vaivaton vaihtoehto yrityksille

Faktaa työsuhdeautoilusta 04.09.2018

jaa:

Pakettiauton voi liisata siinä missä henkilöautonkin – autojen määrästä tai yrityksen koosta riippumatta.

Pakettiautojen ja muiden hyötyajoneuvojen liisaus mielletään usein vain suurille yrityksille sopivaksi ratkaisuksi – täysin turhaan. Tarjoamme yksittäisen ajoneuvon huoltoleasingin ja kaikki sen sisältämät palvelut myös pakettiautoon.

Ennakoi autoilun kustannukset ja aja huoletta

Huoltoleasingin myötä yllättävistä kuluista ja menoeristä ei tarvitse stressata, sillä huoltoliisatun pakettiauton vuokra on joka kuukausi saman kokoinen. Yritysautoilun kustannusten ennakointi ja alentaminen ovatkin ensiarvoisen tärkeitä kaikkien hyötyajoneuvojen kohdalla, sillä autot kuuluvat yleensä yrityksen liiketoiminnan ytimeen.

Liisaamalla yritys ei sido omaa pääomaansa auton omistamiseen, vaan maksaa vain käytöstä. Käytössä on aina paras mahdollinen auto, jolla on ilo ajaa.

Vaivatonta varustelua juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Pakettiautojen varustelu vaatii ammattimaista otetta ja asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrystä. Yritysten tarpeet voivat olla hyvin erilaisia: esimerkiksi pakettiautoihin voidaan asentaa hyllyjärjestelmiä, inverttereitä, liikuteltavia vinssejä, lisätyövaloja ja kiinteät varoitusvalot. 

Varustelun kustannus voi olla jopa kolmanneksen ajoneuvon hinnasta. Monta pakettiautoa hankkivaa pk-yrittäjää helpottaakin se, että huoltoleasing-pakettiautossa myös varusteista maksetaan osana leasing-vuokraa, tasaisesti koko leasing-sopimuksen ajan.

Jos yrityksellä on aiemmin ollut käytössään pakettiauto, on uudessa leasing-autossa mahdollista hyödyntää olemassa olevia, käytettyjä varusteita. 

Lue artikkelistamme, kuinka pakettiauton vanhoja varusteita hyödyntämällä voi säästää sievoisen summan.

Pidempi käyttöaika pienentää kuukausikustannuksia

Pakettiautojen ja muiden hyötyajoneuvojen käyttöajan optimointi on erittäin tärkeää, sillä ajoneuvojen elinkaari ulottuu jopa 6–15 vuoteen.

Hyötyajoneuvot on tehty kestämään ja palvelemaan liiketoimintaa käyttötarkoituksessaan parhaalla mahdollisella tavalla. Onkin kummallista, että hyötyajoneuvoja rahoitetaan usein 3–5 vuoden sopimuksilla. Useinkaan ei ole tarpeellista vaihtaa autoa niin tiheään. Asiantuntijamme auttavat mielellään myös auton käyttöiän optimoinnin kanssa.

Pakettiautoa vailla?

Katsotaan yhdessä, kuinka voimme tehdä sinun yrityksesi pakettiautojen käytöstä mahdollisimman vaivatonta. Ota yhteyttä!
 

Fakta: Mitä pakettiauton huoltoleasing-vuokraan sisältyy?

  • Määräaikaishuollot
  • Tekniset korjaukset
  • Sijaisautopalvelu määräaikaishuoltojen ajaksi
  • Renkaat ja renkaiden vaihto
  • Liikenne- ja kaskovakuutus
  • 24/7-tiepalvelu

 

jaa:

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.

 

Lue myös

Kaikki pakettiauton leasingista

Tarvitsetko työssäsi pakettiautoa? Pakettiauton leasing on omistamista vaivattomampi, huolettomampi ja helpommin budjetoitava ratkaisu. Se sopii kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat käyttöönsä 1–500 pakettiautoa. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia – ole hyvä!

Faktaa työsuhdeautoilusta 28.09.2018

Mitä koeajossa on otettava huomioon?

Sisätilat, vaihteisto, toiminnallisuudet, näkyvyys… Mihin seikkoihin työsuhdeautoilijan tulisi kiinnittää huomio uutta autoa koeajaessaan?

Faktaa työsuhdeautoilusta 06.09.2018

Pakettiauton varustelun ABC

Pakettiauton varustelulla saavutetaan merkittäviä hyötyjä yrityksen koosta riippumatta. Näin se käy!

Faktaa työsuhdeautoilusta 01.09.2018