Näin hankit huoltoleasingin – 6 askelta kohti arvoistasi autoa

Faktaa työsuhdeautoilusta 09.11.2017

jaa:

Auton liisaus mielessä? Lue tästä, miten asiat etenevät, kun päätät hankkia yksittäisen auton huoltoleasingin LeasePlanilla.

Huomiosi on ehkä kiinnittynyt tarjouksiimme tai sitten olet selaillut autojamme "Etsitkö uutta autoa" -valikostamme. Hienoa – olet vain parin askelen päässä arvoisesi auton kuskin penkistä! Jäljellä on vain...

1. Yhteydenottolomakkeen täyttö 

LeasePlanin verkkosivuilla olevassa lomakkeessa kysymme yhteystietojasi, yrityksesi tietoja sekä yrityksesi käytössä olevien autojen lukumäärää. Lomakkeen täyttäminen ja lähettäminen eivät vielä sido sinua mihinkään.

Lomakkeeseen täyttämäsi tiedot menevät eteenpäin LeasePlanin palveluasiantuntija Timo Loimarannalle, joka vastaa LeasePlanin yksittäisten autojen leasingista.

2. Keskustelu myyjän kanssa

Timo ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse. Hän kysyy sinulta lisätietoja tilanteestasi, toiveistasi ja budjetistasi.

3. Myyjä lähettää tarjouksen

Keskustelunne pohjalta Timo laatii ja lähettää juuri sinulle ja yrityksellesi sopivan huoltoleasing-tarjouksen. Toiveidesi perusteella voitte käydä tarjouksen läpi yhdessä puhelimitse.

4. Arvoisesi auton valinta ja sopimuksen allekirjoitus

Arvoisesi auto odottaa! Tarjouksen pohjalta on aika tehdä päätös siitä, millaisen auton rattiin ryhdyt.

Olemme apunasi koko päätöksenteon ajan, ja sopimuspaperit hoidetaan kätevästi sähköpostilla. Kun päätös on tehty ja sopimus allekirjoitettu, tilaamme valitsemasi auton yhteistyöliikkeestä.

5. Uuden auton noutaminen liikkeestä

Odotettu hetki on koittanut – saat käyttöösi upouuden ja juuri sinulle sopivan auton kaikkine palveluineen.

LeasePlanin huoltoleasingautoissa on normaalit uusien autojen toimitusajat, eli valitsemasi auto on noudettavissa liikkeestä yleensä noin 2-3 kuukauden päästä sopimuksen tekemisestä.

Valitsemme yhteistyöliikkeemme huolella, joten voit luottaa siihen, että saat autoa noutaessa asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

6. Matkasta nauttiminen

Nyt on aika nousta arvoisesi auton kyytiin ja nauttia matkasta!

LeasePlanin huoltoleasing-asiakkaana voit keskittyä autoilusta nauttimiseen, kun kaikki muu on hoidettu puolestasi huolloista ja renkaiden vaihdosta aina liikenne- ja kaskovakuutuksiin.

Kiinteän kuukausihinnan ansiosta sinun ei tarvitse murehtia uuden auton arvon alenemista tai pelätä yllättäviä autoilukustannuksia.

Vakuutuitko? Ota yhteyttä, jos olet valmis nauttimaan autoilusta!

jaa:

Lue myös

Pakettiauton varustelun ABC

Pakettiauton varustelulla saavutetaan merkittäviä hyötyjä yrityksen koosta riippumatta. Näin se käy!

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

Kaikki pakettiauton leasingista

Monelle yritykselle pakettiauto on yksi tärkeimmistä työvälineistä: jos auto seisoo, työt seisovat. Leasingin avulla saat auton sekä kaikki sen palvelut – korjauksista ja sijaisautoista vakuutuksiin – yhdellä, kiinteällä kuukausihinnalla. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia. Tutustu sisältöihin alta!

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

Ajoneuvojen päästömittaukset menevät uusiksi – tätä tarkoittaa WLTP

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen mittaustapa muuttuu. Uusi tapa WLTP on entistä tiukempi, mikä tarkoittaa sitä, että päästölukemat nousevat. Ensimmäisenä uuteen mittaustapaan siirtyivät henkilöautot, nyt vuorossa ovat pakettiautot. Siirtymäaika on parhaillaan menossa, mutta vaikutukset esimerkiksi autoverotuksen lopulliseen muotoon ovat vielä epäselviä.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019

Uutta WLTP-päästömittaustapaa aletaan soveltaa myös pakettiautoihin

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen uusi mittaustapa WLTP laajenee koskemaan myös pakettiautoja. Tämä tarkoittaa ajoneuvokohtaisten CO2-lukemien nousua, mikä puolestaan nostaa autoveroa. Uusi pakettiauto kannattaakin tilata hyvissä ajoin ennen kuin muutokset syyskuussa astuvat voimaan.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019