Näin hankit huoltoleasingin – 6 askelta kohti arvoistasi autoa

Faktaa työsuhdeautoilusta 09.11.2017

jaa:

Auton liisaus mielessä? Lue tästä, miten asiat etenevät, kun päätät hankkia yksittäisen auton huoltoleasingin LeasePlanilla.

Huomiosi on ehkä kiinnittynyt tarjouksiimme tai sitten olet selaillut autojamme "Etsitkö uutta autoa" -valikostamme. Hienoa – olet vain parin askelen päässä arvoisesi auton kuskin penkistä! Jäljellä on vain...

1. Yhteydenottolomakkeen täyttö 

LeasePlanin verkkosivuilla olevassa lomakkeessa kysymme yhteystietojasi, yrityksesi tietoja sekä yrityksesi käytössä olevien autojen lukumäärää. Lomakkeen täyttäminen ja lähettäminen eivät vielä sido sinua mihinkään.

Lomakkeeseen täyttämäsi tiedot menevät eteenpäin LeasePlanin palveluasiantuntija Timo Loimarannalle, joka vastaa LeasePlanin yksittäisten autojen leasingista.

2. Keskustelu myyjän kanssa

Timo ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse. Hän kysyy sinulta lisätietoja tilanteestasi, toiveistasi ja budjetistasi.

3. Myyjä lähettää tarjouksen

Keskustelunne pohjalta Timo laatii ja lähettää juuri sinulle ja yrityksellesi sopivan huoltoleasing-tarjouksen. Toiveidesi perusteella voitte käydä tarjouksen läpi yhdessä puhelimitse.

4. Arvoisesi auton valinta ja sopimuksen allekirjoitus

Arvoisesi auto odottaa! Tarjouksen pohjalta on aika tehdä päätös siitä, millaisen auton rattiin ryhdyt.

Olemme apunasi koko päätöksenteon ajan, ja sopimuspaperit hoidetaan kätevästi sähköpostilla. Kun päätös on tehty ja sopimus allekirjoitettu, tilaamme valitsemasi auton yhteistyöliikkeestä.

5. Uuden auton noutaminen liikkeestä

Odotettu hetki on koittanut – saat käyttöösi upouuden ja juuri sinulle sopivan auton kaikkine palveluineen.

LeasePlanin huoltoleasingautoissa on normaalit uusien autojen toimitusajat, eli valitsemasi auto on noudettavissa liikkeestä yleensä noin 2-3 kuukauden päästä sopimuksen tekemisestä.

Valitsemme yhteistyöliikkeemme huolella, joten voit luottaa siihen, että saat autoa noutaessa asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

6. Matkasta nauttiminen

Nyt on aika nousta arvoisesi auton kyytiin ja nauttia matkasta!

LeasePlanin huoltoleasing-asiakkaana voit keskittyä autoilusta nauttimiseen, kun kaikki muu on hoidettu puolestasi huolloista ja renkaiden vaihdosta aina liikenne- ja kaskovakuutuksiin.

Kiinteän kuukausihinnan ansiosta sinun ei tarvitse murehtia uuden auton arvon alenemista tai pelätä yllättäviä autoilukustannuksia.

Vakuutuitko? Ota yhteyttä, jos olet valmis nauttimaan autoilusta!

jaa:

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.

 

Lue myös

Kaikki pakettiauton leasingista

Tarvitsetko työssäsi pakettiautoa? Pakettiauton leasing on omistamista vaivattomampi, huolettomampi ja helpommin budjetoitava ratkaisu. Se sopii kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat käyttöönsä 1–500 pakettiautoa. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia – ole hyvä!

Faktaa työsuhdeautoilusta 26.03.2019

Uusi BMW 3-sarjan sedan – laadukas työsuhdeauto

Oman segmenttinsä mittapuu, BMW 3-sarja, on uudistusten ansiosta jälleen yksi automaailman houkuttelevimmista autoista. Suosituimpien leasing-autojen joukossa vuosi toisensa jälkeen olevalla autolla on kuitenkin myös odotuksia lunastettavana. LeasePlanin huoltoleasing on vaivaton tapa hankkia alle uutuusmalli.

Faktaa työsuhdeautoilusta 08.03.2019

Hyödynnä veroetu hankkimalla työsuhdeauto vielä tänä vuonna

Hankkimalla työsuhdeauton käyttöösi vielä vuoden 2018 puolella, kuittaat itsellesi pienemmän verotusarvon jo vuodelle 2021. Auton kolmantena käyttövuonna tämä tarkoittaa jo satasien säästöä. LeasePlanin asiantuntijat etsivät allesi uuden, turvallisen auton nopeasti ja luotettavasti. 

Faktaa työsuhdeautoilusta 04.12.2018

Mitä koeajossa on otettava huomioon?

Sisätilat, vaihteisto, toiminnallisuudet, näkyvyys… Mihin seikkoihin työsuhdeautoilijan tulisi kiinnittää huomio uutta autoa koeajaessaan?

Faktaa työsuhdeautoilusta 06.09.2018