Mitä tarkoittaa huoltoleasing?

Faktaa työsuhdeautoilusta 23.08.2017

jaa:

Erilaisia leasing-sopimuksia on markkinoilla pilvin pimein, mikä saa pään helposti pyörälle. Lue täältä, mikä on PK-yrityksille mainiosti sopiva huoltoleasing.

Pk-yrityksille huoltoleasing on työsuhdeautoilun vaivattomin ja riskittömin vaihtoehto, sillä kaikki autoilun kulut hoituvat huolettomasti yhdellä samansuuruisella kuukausilaskulla.

Mitä huoltoleasing sisältää?

Huoltoleasing-asiakkaana voit luottaa siihen, että allasi on aina uusi ja arvoisesi auto. Huolehdimme puolestasi määräaikaishuolloista, teknisistä korjauksista, renkaiden vaihdosta, sekä liikenne- ja kaskovakuutuksesta. Lisäksi käytössäsi on sijaisauto huoltojen ajan sekä 24/7 tiepalvelu. Voit halutessasi myös sisällyttää sopimukseen polttoainekortin, rengassäilön ja auton pesut.

Lue lisää: Mitä huoltoleasingin vuokrahinta pitää sisällään?

Mitä huoltoleasing maksaa?

Laskutus on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi: maksat joka kuukausi saman summan. Kustannusten ennakointi on helppoa, sillä riskiä yllätyskuluista ei ole. Leasing-auto voi olla pieni ja näppärä tai iso ja ylellinen – autoja on moneen budjettiin ja tarpeisiin sopivia. Pyydä rohkeasti tarjous, se ei sido sinua mihinkään.

Kenelle huoltoleasing sopii?

Huoltoleasing mahdollistaa myös yksittäisen auton liisauksen, minkä takia se on erityisen sopiva pienille ja keskisuurille yrityksille. Mikäli arvostat huolettomuutta, haluat tietää mistä maksat ja alle arvoisesi uuden auton, on huoltoleasing sinulle sopiva vaihtoehto.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

jaa:

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.

 

Lue myös

Millainen kuljettaja, sellainen auto – lisävarusteet viimeistevät työsuhdeauton

Millä perusteella lisävarusteet kannattaa valita? Entä miten lisävarusteet vaikuttavat leasingauton verotukseen?

Faktaa työsuhdeautoilusta 19.03.2018

10 yleisintä myyttiä leasingista

Useimmat kielteiset ennakkoluulot ja mielikuvat leasingista perustuvat vanhentuneeseen tai virheelliseen tietoon. Keräsimme – ja murskasimme – kymmenen suurinta leasingautoiluun liittyvää myyttiä.

Faktaa työsuhdeautoilusta 28.12.2017

Näin hankit huoltoleasingin – 6 askelta kohti arvoistasi autoa

Auton liisaus mielessä? Lue tästä, miten asiat etenevät, kun päätät hankkia yksittäisen auton huoltoleasingin LeasePlanilla.

Faktaa työsuhdeautoilusta 09.11.2017

Kannattaako yrittäjän liisata, ostaa auto firmalle vai käyttää omaa autoa työajoihin?

Yrittäjä voi ratkaista autoiluasiansa kolmella eri tavalla: liisaamalla, ostamalla auton yritykselle tai käyttämällä omaa autoa ja nostamalla kilometrikorvauksia yritykseltä. Miten nämä käytännössä eroavat toisistaan?

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.11.2017