Mitä tarkoittaa huoltoleasing?

Faktaa työsuhdeautoilusta 23.08.2017

jaa:

Erilaisia leasing-sopimuksia on markkinoilla pilvin pimein, mikä saa pään helposti pyörälle. Lue täältä, mikä on PK-yrityksille mainiosti sopiva huoltoleasing.

Pk-yrityksille huoltoleasing on työsuhdeautoilun vaivattomin ja riskittömin vaihtoehto, sillä kaikki autoilun kulut hoituvat huolettomasti yhdellä samansuuruisella kuukausilaskulla.

Mitä huoltoleasing sisältää?

Huoltoleasing-asiakkaana voit luottaa siihen, että allasi on aina uusi ja arvoisesi auto. Huolehdimme puolestasi määräaikaishuolloista, teknisistä korjauksista, renkaiden vaihdosta, sekä liikenne- ja kaskovakuutuksesta. Lisäksi käytössäsi on sijaisauto huoltojen ajan sekä 24/7 tiepalvelu. Voit halutessasi myös sisällyttää sopimukseen polttoainekortin, rengassäilön ja auton pesut.

Lue lisää: Mitä huoltoleasingin vuokrahinta pitää sisällään?

Mitä huoltoleasing maksaa?

Laskutus on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi: maksat joka kuukausi saman summan. Kustannusten ennakointi on helppoa, sillä riskiä yllätyskuluista ei ole. Leasing-auto voi olla pieni ja näppärä tai iso ja ylellinen – autoja on moneen budjettiin ja tarpeisiin sopivia. Pyydä rohkeasti tarjous, se ei sido sinua mihinkään.

Kenelle huoltoleasing sopii?

Huoltoleasing mahdollistaa myös yksittäisen auton liisauksen, minkä takia se on erityisen sopiva pienille ja keskisuurille yrityksille. Mikäli arvostat huolettomuutta, haluat tietää mistä maksat ja alle arvoisesi uuden auton, on huoltoleasing sinulle sopiva vaihtoehto.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

jaa:

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.

 

Lue myös

Kaikki pakettiauton leasingista

Tarvitsetko työssäsi pakettiautoa? Pakettiauton leasing on omistamista vaivattomampi, huolettomampi ja helpommin budjetoitava ratkaisu. Se sopii kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat käyttöönsä 1–500 pakettiautoa. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia – ole hyvä!

Faktaa työsuhdeautoilusta 26.03.2019

Uusi BMW 3-sarjan sedan – laadukas työsuhdeauto

Oman segmenttinsä mittapuu, BMW 3-sarja, on uudistusten ansiosta jälleen yksi automaailman houkuttelevimmista autoista. Suosituimpien leasing-autojen joukossa vuosi toisensa jälkeen olevalla autolla on kuitenkin myös odotuksia lunastettavana. LeasePlanin huoltoleasing on vaivaton tapa hankkia alle uutuusmalli.

Faktaa työsuhdeautoilusta 08.03.2019

Hyödynnä veroetu hankkimalla työsuhdeauto vielä tänä vuonna

Hankkimalla työsuhdeauton käyttöösi vielä vuoden 2018 puolella, kuittaat itsellesi pienemmän verotusarvon jo vuodelle 2021. Auton kolmantena käyttövuonna tämä tarkoittaa jo satasien säästöä. LeasePlanin asiantuntijat etsivät allesi uuden, turvallisen auton nopeasti ja luotettavasti. 

Faktaa työsuhdeautoilusta 04.12.2018

Mitä koeajossa on otettava huomioon?

Sisätilat, vaihteisto, toiminnallisuudet, näkyvyys… Mihin seikkoihin työsuhdeautoilijan tulisi kiinnittää huomio uutta autoa koeajaessaan?

Faktaa työsuhdeautoilusta 06.09.2018