Mitä tarkoittaa huoltoleasing?

Faktaa työsuhdeautoilusta 23.08.2017

jaa:

Erilaisia leasing-sopimuksia on markkinoilla pilvin pimein, mikä saa pään helposti pyörälle. Lue täältä, mikä on PK-yrityksille mainiosti sopiva huoltoleasing.

Pk-yrityksille huoltoleasing on työsuhdeautoilun vaivattomin ja riskittömin vaihtoehto, sillä kaikki autoilun kulut hoituvat huolettomasti yhdellä samansuuruisella kuukausilaskulla.

Mitä huoltoleasing sisältää?

Huoltoleasing-asiakkaana voit luottaa siihen, että allasi on aina uusi ja arvoisesi auto. Huolehdimme puolestasi määräaikaishuolloista, teknisistä korjauksista, renkaiden vaihdosta, sekä liikenne- ja kaskovakuutuksesta. Lisäksi käytössäsi on sijaisauto huoltojen ajan sekä 24/7 tiepalvelu. Voit halutessasi myös sisällyttää sopimukseen polttoainekortin, rengassäilön ja auton pesut.

Lue lisää: Mitä huoltoleasingin vuokrahinta pitää sisällään?

Mitä huoltoleasing maksaa?

Laskutus on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi: maksat joka kuukausi saman summan. Kustannusten ennakointi on helppoa, sillä riskiä yllätyskuluista ei ole. Leasing-auto voi olla pieni ja näppärä tai iso ja ylellinen – autoja on moneen budjettiin ja tarpeisiin sopivia. Pyydä rohkeasti tarjous, se ei sido sinua mihinkään.

Kenelle huoltoleasing sopii?

Huoltoleasing mahdollistaa myös yksittäisen auton liisauksen, minkä takia se on erityisen sopiva pienille ja keskisuurille yrityksille. Mikäli arvostat huolettomuutta, haluat tietää mistä maksat ja alle arvoisesi uuden auton, on huoltoleasing sinulle sopiva vaihtoehto.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

jaa:

Lue myös

Pakettiauton varustelun ABC

Pakettiauton varustelulla saavutetaan merkittäviä hyötyjä yrityksen koosta riippumatta. Näin se käy!

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

Kaikki pakettiauton leasingista

Monelle yritykselle pakettiauto on yksi tärkeimmistä työvälineistä: jos auto seisoo, työt seisovat. Leasingin avulla saat auton sekä kaikki sen palvelut – korjauksista ja sijaisautoista vakuutuksiin – yhdellä, kiinteällä kuukausihinnalla. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia. Tutustu sisältöihin alta!

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

Ajoneuvojen päästömittaukset menevät uusiksi – tätä tarkoittaa WLTP

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen mittaustapa muuttuu. Uusi tapa WLTP on entistä tiukempi, mikä tarkoittaa sitä, että päästölukemat nousevat. Ensimmäisenä uuteen mittaustapaan siirtyivät henkilöautot, nyt vuorossa ovat pakettiautot. Siirtymäaika on parhaillaan menossa, mutta vaikutukset esimerkiksi autoverotuksen lopulliseen muotoon ovat vielä epäselviä.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019

Uutta WLTP-päästömittaustapaa aletaan soveltaa myös pakettiautoihin

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen uusi mittaustapa WLTP laajenee koskemaan myös pakettiautoja. Tämä tarkoittaa ajoneuvokohtaisten CO2-lukemien nousua, mikä puolestaan nostaa autoveroa. Uusi pakettiauto kannattaakin tilata hyvissä ajoin ennen kuin muutokset syyskuussa astuvat voimaan.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019