Mitä huoltoleasing-auton vuokrahinta pitää sisällään?

Faktaa työsuhdeautoilusta 23.08.2017

jaa:

Mistä käytännössä maksat, kun ostat huoltoleasingin?

Moni auton omistaja ynnäilee autoilunsa kustannuksia vähintään vuositasolla. Useita menoeriä on hankalaa ennakoida ja arvioida – tai edes seurata.

Huoltoleasing-palvelulla voi niputtaa kaikki yrityksen autoilun kustannukset yhdelle samansuuruiselle laskulle kerran kuussa.

Vuokrahinta pitää sisällään auton arvon aleneman, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset sekä sijaisautopalvelun määräaikaishuoltojen ajaksi, renkaat ja renkaiden vaihdot, koron, 24/7-tiepalvelun, liikenne- ja kaskovakuutukset sekä LeasePlanin palkkion autoasioiden hoitamisesta. Lisäksi samalle laskulle voi valita elämää entisestään helpottavia lisäpalveluita, kuten auton pesut, polttoaineet sekä renkaiden säilytyksen. 

Arvon alenema on suurin yritysautoilun kustannus

Yrityksen auton vuotuiset kustannukset ovat usein levällään kymmenillä eri tositteilla. Vaikka lainan lyhentämisen, huollot, katsastukset ja rengasostot saakin ynnäiltyä, tuliko otettua huomioon auton arvon aleneminen?

Auton arvon alenema tarkoittaa sen ostohinnan ja myyntihinnan välistä erotusta. Omistusautoilijalle tarkka summa selviää vasta auton myyntivaiheessa, mutta huoltoleasing-asiakas maksaa auton arvon alenemasta tasaisesti kerran kuussa, osana leasing-vuokraa. LeasePlan kantaa riskin arvioitua alhaisemmasta myyntihinnasta.

Arvon alenema on yritysautoilun kustannuksista kaikista suurin ja ennakoimattomin, mutta myös unohdetuin: harva mieltää arvon alenemaa kustannukseksi lainkaan, tai etenkään laskee sitä autoilun kuukausittaiseksi menoeräksi. Auton arvon alenema syö jopa kaksi kertaa enemmän rahaa kuin polttoaine.

Järkevää ja asiantuntevaa korjaamista

Auton vikojen ennakointi ja korjaamisen tarkka budjetointi on liki mahdotonta. Vaikeaa on myös tietää, missä ja milloin auto kannattaa huollattaa, mitä työ sisältää ja mitä siitä kannattaisi maksaa.

Huoltoleasing-sopimukseen kuuluvat myös auton määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset. LeasePlan käy nämä laskut läpi rivi riviltä ja varmistaa, että huoltokustannukset ovat oikealla tasolla.

Myös vakuutukset, renkaat, polttoaineet ja pesut samalle laskulle

Huoltoleasing-sopimukseen sisältyvät myös renkaat ja renkaiden vaihdot, 24/7-tiepalvelu, liikenne- ja kaskovakuutus sekä sijaisautopalvelu määräaikaishuollon ajaksi. Halutessasi voit liittää palveluun myös polttoainekortin, auton pesut sekä renkaiden säilytyksen. Tämän kaiken saat LeasePlanilta yhdellä laskulla, joka on samankokoinen joka kuukausi.

Ota yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen vaivattomasta ja riskittömästä työsuhdeautosta!

 

jaa:

Lue myös

Pakettiauton varustelun ABC

Pakettiauton varustelulla saavutetaan merkittäviä hyötyjä yrityksen koosta riippumatta. Näin se käy!

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

Kaikki pakettiauton leasingista

Monelle yritykselle pakettiauto on yksi tärkeimmistä työvälineistä: jos auto seisoo, työt seisovat. Leasingin avulla saat auton sekä kaikki sen palvelut – korjauksista ja sijaisautoista vakuutuksiin – yhdellä, kiinteällä kuukausihinnalla. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia. Tutustu sisältöihin alta!

Faktaa työsuhdeautoilusta 02.05.2019

Ajoneuvojen päästömittaukset menevät uusiksi – tätä tarkoittaa WLTP

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen mittaustapa muuttuu. Uusi tapa WLTP on entistä tiukempi, mikä tarkoittaa sitä, että päästölukemat nousevat. Ensimmäisenä uuteen mittaustapaan siirtyivät henkilöautot, nyt vuorossa ovat pakettiautot. Siirtymäaika on parhaillaan menossa, mutta vaikutukset esimerkiksi autoverotuksen lopulliseen muotoon ovat vielä epäselviä.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019

Uutta WLTP-päästömittaustapaa aletaan soveltaa myös pakettiautoihin

Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen uusi mittaustapa WLTP laajenee koskemaan myös pakettiautoja. Tämä tarkoittaa ajoneuvokohtaisten CO2-lukemien nousua, mikä puolestaan nostaa autoveroa. Uusi pakettiauto kannattaakin tilata hyvissä ajoin ennen kuin muutokset syyskuussa astuvat voimaan.

Faktaa työsuhdeautoilusta 25.04.2019