Mitä huoltoleasing-auton vuokrahinta pitää sisällään?

Faktaa työsuhdeautoilusta 23.08.2017

jaa:

Mistä käytännössä maksat, kun ostat huoltoleasingin?

Moni auton omistaja ynnäilee autoilunsa kustannuksia vähintään vuositasolla. Useita menoeriä on hankalaa ennakoida ja arvioida – tai edes seurata.

Huoltoleasing-palvelulla voi niputtaa kaikki yrityksen autoilun kustannukset yhdelle samansuuruiselle laskulle kerran kuussa.

Vuokrahinta pitää sisällään auton arvon aleneman, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset sekä sijaisautopalvelun määräaikaishuoltojen ajaksi, renkaat ja renkaiden vaihdot, koron, 24/7-tiepalvelun, liikenne- ja kaskovakuutukset sekä LeasePlanin palkkion autoasioiden hoitamisesta. Lisäksi samalle laskulle voi valita elämää entisestään helpottavia lisäpalveluita, kuten auton pesut, polttoaineet sekä renkaiden säilytyksen. 

Arvon alenema on suurin yritysautoilun kustannus

Yrityksen auton vuotuiset kustannukset ovat usein levällään kymmenillä eri tositteilla. Vaikka lainan lyhentämisen, huollot, katsastukset ja rengasostot saakin ynnäiltyä, tuliko otettua huomioon auton arvon aleneminen?

Auton arvon alenema tarkoittaa sen ostohinnan ja myyntihinnan välistä erotusta. Omistusautoilijalle tarkka summa selviää vasta auton myyntivaiheessa, mutta huoltoleasing-asiakas maksaa auton arvon alenemasta tasaisesti kerran kuussa, osana leasing-vuokraa. LeasePlan kantaa riskin arvioitua alhaisemmasta myyntihinnasta.

Arvon alenema on yritysautoilun kustannuksista kaikista suurin ja ennakoimattomin, mutta myös unohdetuin: harva mieltää arvon alenemaa kustannukseksi lainkaan, tai etenkään laskee sitä autoilun kuukausittaiseksi menoeräksi. Auton arvon alenema syö jopa kaksi kertaa enemmän rahaa kuin polttoaine.

Järkevää ja asiantuntevaa korjaamista

Auton vikojen ennakointi ja korjaamisen tarkka budjetointi on liki mahdotonta. Vaikeaa on myös tietää, missä ja milloin auto kannattaa huollattaa, mitä työ sisältää ja mitä siitä kannattaisi maksaa.

Huoltoleasing-sopimukseen kuuluvat myös auton määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset. LeasePlan käy nämä laskut läpi rivi riviltä ja varmistaa, että huoltokustannukset ovat oikealla tasolla.

Myös vakuutukset, renkaat, polttoaineet ja pesut samalle laskulle

Huoltoleasing-sopimukseen sisältyvät myös renkaat ja renkaiden vaihdot, 24/7-tiepalvelu, liikenne- ja kaskovakuutus sekä sijaisautopalvelu määräaikaishuollon ajaksi. Halutessasi voit liittää palveluun myös polttoainekortin, auton pesut sekä renkaiden säilytyksen. Tämän kaiken saat LeasePlanilta yhdellä laskulla, joka on samankokoinen joka kuukausi.

Ota yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen vaivattomasta ja riskittömästä työsuhdeautosta!

 

jaa:

Tilaa kirjoitukset

Lähetämme uudet sisällöt sähköpostiisi kuukausittain.

 

Lue myös

Uusi BMW 3-sarjan sedan – laadukas työsuhdeauto

Oman segmenttinsä mittapuu, BMW 3-sarja, on uudistusten ansiosta jälleen yksi automaailman houkuttelevimmista autoista. Suosituimpien leasing-autojen joukossa vuosi toisensa jälkeen olevalla autolla on kuitenkin myös odotuksia lunastettavana. LeasePlanin huoltoleasing on vaivaton tapa hankkia alle uutuusmalli.

Faktaa työsuhdeautoilusta 08.03.2019

Hyödynnä veroetu hankkimalla työsuhdeauto vielä tänä vuonna

Hankkimalla työsuhdeauton käyttöösi vielä vuoden 2018 puolella, kuittaat itsellesi pienemmän verotusarvon jo vuodelle 2021. Auton kolmantena käyttövuonna tämä tarkoittaa jo satasien säästöä. LeasePlanin asiantuntijat etsivät allesi uuden, turvallisen auton nopeasti ja luotettavasti. 

Faktaa työsuhdeautoilusta 04.12.2018

Kaikki pakettiauton leasingista

Tarvitsetko työssäsi pakettiautoa? Pakettiauton leasing on omistamista vaivattomampi, huolettomampi ja helpommin budjetoitava ratkaisu. Se sopii kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat käyttöönsä 1–500 pakettiautoa. Tälle sivulle olemme koonneet runsaasti pakettiautoihin liittyvää materiaalia – ole hyvä!

Faktaa työsuhdeautoilusta 28.09.2018

Mitä koeajossa on otettava huomioon?

Sisätilat, vaihteisto, toiminnallisuudet, näkyvyys… Mihin seikkoihin työsuhdeautoilijan tulisi kiinnittää huomio uutta autoa koeajaessaan?

Faktaa työsuhdeautoilusta 06.09.2018